FCV

Suscribirse a canal de noticias FCV
vela.cat, el canal dels navegants de vela de Catalunya.
Actualizado: hace 9 horas 30 mins

Obertes les inscripcions per la 40a edició de la Regata Columbretes del Club Nàutic Vilanova

Hace 0 seg

El Club Nàutic Vilanova acollirà els 16 i 17 de març de 2019 la 40a edició de la Regata Colulmbretes. Igual que l’any passat aquesta prova estrena el calendari de proves puntuables per al Campionat de Catalunya de Solitaris, A-Dos i Altura. També com l’any passat es faran dos recorreguts: un de llarg, Vilanova – Plataforma Casablanca – Vilanova, de 69 milles nàutiques, i un de curt, Vilanova – Torredembarra – Vilanova, de 30 milles nàutiques.

S’espera la participació d’una quarantena d’embarcacions, de diferents clubs esportius del litoral català, en aquesta primera regata per al Campionat de Catalunya. El registre de participants es farà el divendres 15 de març, dissabte al matí es farà la reunió de patrons i es donarà el senyal d’atenció i sortida i diumenge es farà un lliurament de premis. Es donaran premis als tres primers classificats de cada categoria i també hi haurà tres premis especials per al primer classificat en temps real, a l’esportivitat i a l’embarcació que bati l’actual rècord de la regata.

Les inscripcions ja es poden realitzar en línia a www.cnvilanova.cat a l’espai de Regates. Els participants que s’inscriguin abans del dia 1 de març (inclòs) tindran un descompte especial. Les inscripcions es finalitzaran el 14 de març. Per a més informació us podeu adreçar a oficinaesportiva@cnvilanova.cat

Font: CN Vilanova

Resultats del Trofeu Veles i Vent d'Optimist

Mar, 01/22/2019 - 13:38

Aquest cap de setmana, 19 i 20 de gener, s'ha disputat a Salou el Trofeu Veles i Vent d'Optimist, organitzat pel CN Salou, amb la participació d'un total de 120 regatistes. A la primera jornada de competició només es van poden celebrar dues proves per al Grup 1 i una per al Grup 2 arran de la falta de vent. En la segona jornada el Comitè Organitzador va encertar decidint avançar la senyal d'atenció i, finalment, es van poder celebrar sis proves per al Grup 1 i quatre per al Grup 2 gràcies al vent de component nord-oest i oest d'intensitat fins als 12 nusos. Resultats:

Optimist G1 S16: 1r - Ale Riquelme (CN El Balís), 2n - Izan Codinachs (CN Sant Feliu de Guíxols) i 3a - Nora García (CN Masnou)

Optimist G1 S13: 1r - Dani García de la Casa (CN Masnou), 2n - Gerard de Soria-Santacruz (CN Garraf) i 3r - Tomàs Moltó (CN Masnou)

Optimist G2 S16: 1r - Koldo Urrutia (CN Cambrils), 2a - Aroa Pallí (CN Sant Feliu de Guíxols) i 3r - Martí Piguillem (CV Blanes)

Optimist G2 S13: 1e - Miguel García (CN Cambrils), 2n - Barnabas Denes (CN Cambrils) i 3a - Lucia Mestre (CN Vilassar de Mar)

Optimist G2 S11: 1r - Félix Ramos (CM Altafulla), 2a - Martina Mateo (CN Arenys de Mar) i 3r - Daniel Morón (CN Vilassar de Mar)

Resultats complets: https://bit.ly/2U0Jjow

Enhorabona als guanyadors, participants i al CN Salou!

Resultats del Trofeu Els Salats 2019 de Windsurf

Mar, 01/22/2019 - 12:34

Aquest cap de setmana, 19 i 20 de gener, s'ha disputat a Torredembarra el Trofeu Els Salats 2019 de windsurf, organitzat pel CM Torredembarra, amb un total de 47 regatistes entre les classes Techno 293 Plus, Techno 293, Raceboard i RS:X. Arran de la manca de vent en la jornada de dissabte, els windsurfistes només van poden completar les 3 proves que estaven programades. El diumenge, malgrat que sí que es va gaudir de bones ratxes de vent, el fred i la pluja van fer acte de presència i els Raceboard i els RS:X van completar 3 proves, els Techno només van disputar-ne 2.

Resultats:

Techno 293 Iniciació: 1a - Nina Barker (CM Torredembarra), 2a - Sonia Redondo (CM Torredembarra) i 3a - Lucia Aparicio (CM Torredembarra)

Techno 293 Plus: 1r Mauro Gascón (CM Torredembarra), 2n - Alejandro de Torres (CM Torredembarra) i 3a - Mar Cañabate (CM Torredembarra)

Techno293 S15: 1r - Artur Antona (CN Salou), 2n - Bruno Gutiérrez (CN Hospitalet-Vandellòs) i 3r - Ferran Martínez (CN Hospitalet-Vandellòs)

Techno293 S17: 1r - Xavi Jofre (CN Salou), 2n - Alex Martí (CM Altafulla) i 3r - Alvaro Martínez (CM Altafulla)

RS:X: 1r - Ferran Cornudella (CN El Balís), 2n - Ferran Jurado (CN Salou) i 3r - Ignasi Segado (CN Salou)

Raceboard: 1r - Ramon Batista (CN Salou), 2n - Fabio Portune (CN Salou) i 3r - Andrés Puigdengoles (CN Ria de Ares)

Des de la Federació volem donar l'enhorabona als guanyadors i a tots els participants i al CM Torredembarra per una impecable organització!

Dimecres de Vela especial meteorologia

Sáb, 01/19/2019 - 20:59

El pròxim 30 de gener es celebrarà la quarta sessió dels Dimecres de Vela de Formació Contínua, especial meteorologia. La sessió serà a càrrec de l’Enric Agud, home del temps de diversos mitjans de comunicació i predictor a regates de creuer i vela lleugera, i tractarà sobre “Fenòmens meteorològics a tenir en compte al llarg de l’any en una travessa pel mar”, destinada a totes i tots els navegants.

Els objectius d’aquest Dimecres de Vela seran els de conscienciar de la importància de consultar les previsions meteorològiques i d’explicar els fenòmens meteorològics que ens podem trobar al llarg de l’any al mar. Aquesta sessió tractarà temes com: els fenòmens estacionals com la formació de boires marines; els temporals de tramuntana i llevant, els pantans baromètrics; les mànegues marines; les tempestes; i els models numèrics, entre d’altres.

Horari: de 18 a 19h.

Lloc: Decathlon L'Illa Diagonal de Barcelona

Preu: Gratuït

Inscripció presencial: https://bit.ly/2W1uJPC

Inscripció streaming: https://bit.ly/2AS246p

Més informació dels Dimecres de Vela: https://bit.ly/2OPKSHH

Ushi esperem a totes i tots!

Reeleció del Sr. de Haro a la Junta Directiva de l'Associació Amics de Nostromo

Sáb, 01/19/2019 - 09:38

El Sr. Francesc de Haro i Uribe, Vocal de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Vela i President del Comitè Cultura, memòria històrica i arxius de la FCV, ha estat reelegit aquest dijous 17 de gener de 2019, per unanimitat, Vocal de la Junta Directiva de l'Associació d'Amics de Nostromo, promotora de la cultura marítima i del Premi Literari Nostromo.

Mor Amadeu Nualart Felip, president del CV Blanes

Vie, 01/18/2019 - 12:08

Malauradament us hem de comunicar la defunció del Sr. Amadeu Nualart Felip, president del CV Blanes. La vetlla serà al tanatori de Blanes avui dijous de 16 a 20h i demà divendres de 10 a 13h i de 16 a 20h. La cerimònia serà aquest dissabte, 19 de gener, a les 10h, a l'església Santa Maria de Blanes. Des de la Federació Catalana de Vela volem transmetre a tota la família i amics el nostre més sincer condol. Gràcies per tot, Amadeu!

Una seixantena de persones assiteixen al Dimecres de Vela "Responsabilitats legals derivades de les activitats de les Escoles de Vela i Clubs"

Jue, 01/17/2019 - 17:09

Avui, 16 de gener, s'ha celebrat la tercera sessió dels Dimecres de la Vela de Formació Contínua al Centre Municipal de Vela Barcelona. La sessió d'avui ha estat a càrrec de l'advocada Iolanda Latorre i la temàtica ha estat "Responsabilitats legals derivades de les activitats de les Escoles de Vela i Clubs", dirigida a Gerents, Directius i Tècnics. Els més de 60 assistents i tota la gent que ha seguit la sessió via streaming han conegut de primera mà les obligacions legals de les Escoles i Clubs de Vela; han conegut com complir amb la legalitat; com protegir als responsables i a les entitats mateixes dels incompliments possibles; i com professionalitzar la gestió de les entitats nàutiques.

 

El pròxim Dimecres de Vela serà el 30 de gener al Decathlon del Centre Comercial l'Illa de Barcelona, serà a càrrec del meteoròleg Enric Agud i la seva temàtica serà "Fenòmens meteorològics a tenir en compte al llarg de l'any en una travessa pel mar".

Si no has pogut assistir a la sessió, entra al canal Youtube de la Federació i recupera l'streaming (preguem disculpes perquè la càmera ha gravat la sessió sessió del revés).

Gràcies a totes i tots els que hi heu assistit!

 

 

Les Escoles de Vela, unides per un ensenyament referent

Jue, 01/17/2019 - 12:13

Avui, 16 de gener, l’Escola Catalana de Vela i Directors i Directores d’Escoles de Vela reconegudes per la Federació s’han reunit per treballar plegats en una actualització de la metodologia d’ensenyament de la Vela. L’objectiu d’aquesta trobada és crear una eina dinàmica que adapti la metodologia emprada fins ara a la realitat del sector perquè l’aprenentatge de l’esport de la Vela, en totes les seves disciplines, sigui més proper i tingui un caire més lúdic.

Entre les premisses més destacades per assolir aquest objectiu es destaquen: facilitar la logística d’avaluació de l’alumnat i la gestió de les seves dades; la fidelització dels alumnes actuals; la promoció per captar futurs navegants; i continuar consolidant l’Escola Catalana de Vela com un segell de qualitat perquè les Escoles de Vela reconegudes que la formen gaudeixin d’una reputació a l’alçada de la seva vàlua.

D’aquesta manera - mirant cap al futur i, sobretot, cap al present més pròxim - es posa en valor tota la feina feta durant aquests 25 anys de vida de l’Escola Catalana de Vela i de les més de 70 Escoles de Vela que la formen. Una feina referent en l’àmbit de l’ensenyament esportiu, on els estàndards han esdevingut en la peça clau de l’èxit i en l’eix vertebrador de l’increment de navegants durant tots aquests anys.

La proposta global d’aquesta reunió es presentarà en la segona edició de les Jornades Tècniques per Escoles de Vela que organitzarà pròximament l’Escola Catalana de Vela.

Des de la Federació valorem aquesta trobada i desitgem que el resultant d’ella promocioni i faciliti l’aprenentatge o millora de la navegació, assegurant una òptima qualitat d’ensenyament per a tots els nivells i persones.

Obertes les votacions per escollir al/la Millor Navegant del 2018

Mié, 01/16/2019 - 12:36

Durant el passat 2018 el Jordi Xammar, la Nina Font, el Ruben Booth, la Bàrbara Cornudella, el Manuel Calavia i la Maria González van fer front, amb escreix, a tota mena de situacions adverses per assolir les fites que van marcar-se. Avui, 15 de gener, tots ells afrontaran un nou repte, convèncer als Directius de Clubs, Tècnics i Jutges de la Vela Catalana que, gràcies als seus mèrits esportius, mereixen ser el/la Millor Navegant de 2018.

I és que avui s’obre la primera fase de votacions per escollir al guanyador i a la guanyadora. Una votació reservada* a Directius de Clubs, Tècnics i Jutges de la Vela Catalana que comptarà un 30% en el còmput global de l’elecció i que finalitzarà el 28 de gener, el 70% restant vindrà donat per una votació que es realitzarà “in situ” en la Festa de la Vela Catalana i que estarà oberta a totes i tots els assistents.

Així doncs, des de la Federació Catalana de Vela animem a tot aquest col·lectiu a dir la seva i a participar en la resolució d’aquest guardó tan especial que reconeix els mèrits esportius més destacats de la temporada passada i que posa en valor el talent, la competitivitat i l’ambició dels regatistes catalans.

Mèrits esportius dels nominats i nominades i votació en el següent enllaç

* Per a participar en la votació és imprescindible haver tramitat durant el 2018 la llicència de Directiu, Tècnic o Jutge. Totes aquelles votacions que no compleixin aquests requisits no es comptaran com a vàlides.

Mor Frank Keerl Pla, fundador del CV Calella

Mar, 01/15/2019 - 12:38

Ahir, dilluns 14 de gener, va morir a Barcelona Frank Keerl Pla als 85 anys, fundador del Club Vela Calella i pare de l'actual president del Club. Des de la Federació Catalana de Vela volem transmetre a tota la família i amics el nostre més sincer condol. La cerimònia de sepeli tindrà lloc demà 16 de gener a les 12.45h al Tanatori de Sant Gervasi.

 

 

Festa de la Vela Catalana: Nominats Millor Navegant 2018

Jue, 01/10/2019 - 16:54

El pròxim 1 de febrer la Vela Catalana es vestirà amb les seves millors gales per conèixer, durant el transcurs de la 52a Festa de la Vela Catalana, al Millor Navegant masculí i femení del 2018. Un guardó que reconeix els mèrits esportius més destacats de la temporada passada i que posa en valor el talent, la competitivitat i l’ambició dels regatistes catalans.

Enguany els nominats que opten al premi són: Jordi Xammar (CN Cambrils); Ruben Booth (CNCB & CV Palamós); Manuel Calavia (RCM Barcelona); Nina Font (CE Costa Brava Extreme); Bàrbara Cornudella (CN El Balís); i María González (CN Cambrils). Dos d’ells agafaran el relleu de Marta Munté i Marcelo Cairo, tots dos del CN Cambrils, que l’any passat van endur-se el guardó.

El guanyador i la guanyadora, a més a més de rebre un obsequi, esdevindran en en tot un referent tant per als nois i noies que comencen com pels regatistes més experimentats.

La votació per escollir als guanyadors estarà dividida en dues fases: una primera votació tancada per a Directius de Clubs, Jutges i Tècnics (del 15 de al 28 de gener) i una segona que es realitzarà “in situ” en la Festa de la Vela Catalana i que estarà oberta a totes i tots els assistents.

A més a més d’aquest prestigiós guardó, la Festa de la Vela reconeixerà els èxits esportius i socials de la Vela Catalana valorant l’esforç, el sacrifici i el tarannà competitiu dels navegants catalans; dels Clubs i les Escoles de Vela que fan possible tots els seus èxits; i de totes les institucions que treballen conjuntament amb la Federació per fer realitat projectes socials: 7 podis mundials, 19 podis europeus, 16 Campionats d’Espanya, més de 20 Campions de Catalunya, més de 800 regates celebrades, més de 100 Clubs i 6 programes de Responsabilitat Social Corporativa.

A continuació detallem els mèrits esportius dels nominats:

Jordi Xammar: El passat 10 de juny de 2018, el regatista de 25 anys del Club Nàutic Cambrils va proclamar-se - fent parella amb el gallec Nico Rodríguez - subcampió del món en 470 a la Copa del Món de Vela celebrada a Marsella.

Ruben Booth: El passat 5 de juliol de 2018, el regatista de 18 anys del CN Costa Brava & CV Palamós va proclamar-se - fent parella amb el seu pare Mitch Booth - subcampió d’Europa de catamarà F18 a l’Europeu celebrat a Sant Pere Pescador.

Manuel Calavia: El passat 15 de juliol de 2018, el regatista de 40 anys del Reial Club Marítim de Barcelona va proclamar-se campió d’Europa de Classe A a l’Europeu celebrat Warnemünder.

Nina Font: El passat 8 de maig de 2018, la kitesurfista de 17 anys del Club Esportiu Costa Brava Extreme va proclamar-se a Hainan campiona del món juvenil. 5 mesos més tard, el 14 d’octubre, va aconseguir la plata en kitesurf als Jocs Olímpics de la Joventut celebrats a Buenos Aires.

Bàrbara Cornudella: El passat 9 d’agost de 2018, la regatista de 26 anys del Club Nàutic El Balís va aconseguir - fent parella amb la catalana Sara López - una més que meritòria 5a posició en 470 al Mundial de Vela Olímpica celebrat a Aarhus.

Maria González: El passat 14 d’octubre de 2018, la regatista del Club Nàutic Cambrils va proclamar-se - fent parella amb Alicia Fras - campiona d'Espanya en 29er a la Copa celebrada a Eivissa.

Més informació, inscripcions a la Festa i reserva del sopar posterior al web http://festa.vela.cat

Us hi esperem a totes i a tots!

Mar de Arce, guanyadora S17 de la Víctor Fernández PWA Youth World Cup

Mar, 01/08/2019 - 10:20

La Vela Catalana suma el primer èxit de l'any de la mà de la cambrilenca Mar de Arce. La windusrfista independent guanya, en categoria S17, la Víctor Fernández PWA Youth World Cup, celebrada del 2 al 6 de gener a El Ejido. Enhorabona!

Dimecres de Vela especial Gerència | Directius | Tècnics - 16 de gener

Jue, 01/03/2019 - 12:53

El pròxim 16 de gener es celebrarà la 3a sessió dels Dimecres de Vela de Formació Contínua, especial Gerència, Directius i Tècnics. La sessió serà a càrrec de Iolanda Latorre, directora del despatx d’advocats Iolanda Latorre Legal i advocada en exercici, i tractarà sobre “Responsabilitats legals derivades de les activitats de les Escoles de Vela i Clubs”, destinada a membres de Juntes Directives i personal directiu de Clubs Nàutics i Escoles de Vela, així com propietaris i directius d'empreses.

L’objectiu d’aquest Dimecres de Vela serà conèixer les obligacions legals que tenim; conèixer com complir amb la legalitat; protegir els responsables i a les entitats mateixes dels incompliments possibles; i professionalitzar la gestió de les entitats nàutiques.

Aquesta sessió tractarà temes com: la Llei de professions de l’esport; la Llei de protecció de dades de caràcter personal; i com protegir-me i protegir l’entitat - Programes de compliment normatiu.

Els Dimecres de Vela tenen per objectiu que tots els federats millorin les seves competències amb temàtiques poc explotades i d’interès popular, fent possible que actualitzin els seus coneixements constantment.

Tan si es vol seguir la formació presencialment com via streaming, per a participar-hi és indispensable estar federat i fer la reserva de la plaça al web de l’Escola Catalana de Vela.

Horari: de 18 a 21h.

Lloc: Centre Municipal de Vela Barcelona

Preu: Gratuït

Inscripció presencial:

Inscripció streaming:

*Aparcament gratuït

Us hi esperem a totes i tots!

Izan Codinachs, 3r S13 a la International AECIO Optimist Trophy

Mar, 01/01/2019 - 11:23

La Vela Catalana suma un nou èxit per acabar l'any! Izan Codinachs, Club Nàutic Sant Feliu, 3r S13 masculí a la International AECIO Optimist Trophy de Gran Canària.

Els altres representants catalans han estat: Santiago Alberto (CN Cambrils); Santiago Núñez (CN Garraf); Adam Benedicto (CN Salou); Nora Garcia (CN Masnou); Daniel García (CN Masnou) Ona García (CNCB & Club de Vela Palamós); Clara Oberle (CN El Masnou); Cristina Grau (CN Vilassar de Mar); i Gonzalo Ferrando (CN Balís).

Entrenadors: Aura Miquel i Ramon Aixemeno.

Enhorabona a tot l'equip desplaçat!

Falta 1 mes per la Festa de la Vela Catalana

Mar, 01/01/2019 - 10:00

Falta un mes per a la gran celebració dels èxits esportius i socials de la Vela Catalana: La 52a Festa de la Vela. Una celebració que reconeixerà els fruits aconseguits durant l’any 2018 i que, sobretot, reconeixerà l’esforç, el sacrifici i el tarannà competitiu dels navegants catalans; dels Clubs i Escoles de Vela que fan possible tots els seus èxits; i de totes les institucions que treballen conjuntament amb la Vela Catalana perquè aquesta esdevingui molt més que en l’esport de mar dels catalans, una pràctica esportiva farcida de valors.

Com a colofó de la vetllada, gràcies a les votacions de tècnics i tècniques, directores i directors esportius, jutges i jutgesses, i de les votacions del dia de l'esdeveniment, al final de l’acte es lliurarà el guardó a millor navegant masculí i femenina del 2018. Els nominats d'aquest any són:

Categoria femenina:

Nina Font del Club Esportiu Costa Brava Extreme

Maria González del CN Cambrils

Bárbara Cornudella del CN El Balís

Categoria masculina:

Jordi Xammar del CN Cambrils

Ruben Booth del CN Costa Brava & CV Palamós

Manuel Calavia del RCM Barcelona

Podeu consultar la Relació de Premiats de la Festa de la Vela a: http://festa.vela.cat

 

L'Àlex Muscat, segon a la 43a Christmas Race de Palamós

Dom, 12/23/2018 - 12:45

Finalitza una apassionant 43a Christmas Race amb la destacada 2a posició de l'Alex Muscat (CN Garraf) en Finn. La tripulació italiana de 470 formada per Matteo Cappurro y Matteo Puppo va proclamar-se guanyadora absoluta - Trofeu Manuel Albalat - de la competició. En Finn, el croat Milan Vujasionvic va ser el guanyador; en Làser Radial masculí, l'austríac Pirmin Sablating; en Làser Stàndard masculí, el britànic Joseph Mullan; en 420, la tripulació alemanya formada per Sophie Steinlein i  Jonas Royla.

 

Els resultats més destacats de la Vela Catalana han estat:

Finn: Alex Muscat, 2a posició.

Làser Stàndard: Món Cañellas Salas (CN Cambrils), 4t; Marcelo Cairo (CN Cambrils), 8è; i Matias Sabate (CN Masnou), 10è.

420: Nacho Davila / Javi Mestre (CN El Balís), 8ns i Eduard Ferrer / Bernat Ferrer (CN El Balís), 9ns.

Resultats complets: https://bit.ly/2R4OTsd

Cal destacar la bona organització del CNCB & CV Palamós que, un any més, va celebrar amb èxit una de les competicions més importants de Vela Olímpica del panorama europeu.

El lliurament de premis es va celebrar en l'Espai del Mar, el van presidir el delegat d'esports de la Generalitat de Catalunya, Josep Pujols; el regidor d'esports de l'Ajuntament de Palamós, Joan Barba; el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres; el president del CNCB & CV Palamós, Eduard Sellés; el vicepresident del CNCB & CVP i membre de la Junta Directiva de la Federació, Miquel Aviñó i Manuel Albalat.

Foto: Alfred Farré

 

Premiats a la 52a Festa de la Vela Catalana

Jue, 12/20/2018 - 18:02

Tenim el plaer de presentar-vos als premiats de la 52a Festa de la Vela Catalana que se celebrarà el pròxim 1 de febrer a la Sala Comillas de Museu Marítim de Barcelona. Una cita imprescindible on es reconeixerà la gran temporada de tot el col·lectiu de la Vela Catalana: Campions del Món, d'Europa, d'Espanya i de Catalunya, persones distingides per les seves activitats en favor de l'esport de la vela i diferents Clubs i Escoles de Vela de Catalunya i, per descomptat, al/la "Millor Navegant del 2018".

Per a conèixer als premiats* entreu a http://festa.vela.cat

Enhorabona als premiats!

* S’acceptaran comentaris i reclamacions a info@vela.cat fins al pròxim 1 de gener. Passada aquesta data la llista es donarà com a definitiva. Demanem disculpes per avançat per tots aquells errors que hàgim pogut cometre.

43a Christmas Race: Que comenci l'espectacle!

Mié, 12/19/2018 - 12:51

Des d'avui fins al pròxim dissabte 22 de desembre se celebrarà a Palamós la 43a edició de la Christmas Race Palamós - Costa Brava. Una mítica regata de Vela Olímpica, organitzada pel CNCB & CV Palamós de referència a tot el món que, en aquesta edició, rebrà a un total de 256 participants arribats de 22 països i 4 continents. Espanya, Gran Bretanya, França i Alemanya són els països amb més participació i els països més exòtics són Canadà, Veneçuela, Perú, Taiwan i Honk Kong. Les classes participants en la regata són: Finn, 470, Làser Radial, Làser Stàndard i 420.

 

Reunió de treball amb les Escoles de Vela de Catalunya

Lun, 12/17/2018 - 16:37

Al voltant de 40 directors, directores i responsables d'Escoles de Vela de Catalunya s'han reunit avui per fer balanç de l'any, escoltar les noves propostes i fer les seves aportacions, relatives a la formació de tècnics, d'Escola i de programes socials.

Gràcies per assistir-hi!

La Marató de Tv3: A la Vela Catalana fem Vela Solidària!

Lun, 12/17/2018 - 12:44

Ahir, 16 de desembre de 2019, les Escoles de Vela reconegudes per la Federació Catalana van sumar-se a la gran festa de la solidaritat de Catalunya, la Marató de TV3, per tal de recaptar fons per la investigació sobre el càncer.

La jornada va ser un èxit de participació i, sobretot, de solidaritat gràcies a les activitats que les Escoles van organitzar: sortides, regates, travesses, activitats de mar... Activitats destinades a totes i tots els alumnes de les Escoles de Vela, els abonats i socis dels Clubs i les persones externes que volien apropar-se al mar i aportar el seu granet de sorra. En total, s'estima que s'han recaptat al voltant de 5.000 €.

La Federació Catalana de Vela va sumar-s’hi a la jornada difonent les diferents activitats i subvencionant la totalitat dels carnets d’Escola d’1 dia, una acció integrada dintre del programa de Vela Solidària de Responsabilitat Social Corporativa de la Federació.

Des de la Federació volem donar l’enhorabona i les gràcies a totes les Escoles així com a totes les persones participants.

 

Les Escoles de Vela que s’han sumat a la crida de la Federació han estat:

- Club Natació Barcelona

- Club Nàutic el Balís

- Club Nàutic Cambrils

- Club Nàutic Sant Feliu

- GEN Roses

- Escola de Vela Club Marítim Cubelles

- Club Marítim Castelldefels

- Club Marítim Altafulla

- Escola de Vela Mataró

- Club Nàutic l’Escala

- Centre Municipal de Vela Barcelona

- Club Nàutic d’Arenys de Mar

- Club Nàutic Vilassar de Mar

Páginas