Territorial Catalana ADIPAV

Suscribirse a canal de noticias Territorial Catalana ADIPAV
Actualizado: hace 1 hora 56 mins

COPA D'ESPANYA A ROSES

Lun, 10/09/2017 - 17:35

Adjuntem l'Anunci de Regata de la Copa d'Espanya a Roses que tindrà lloc els propers dies 12, 13, 14 i 15 d'octubre.

Estan programades 6 proves, i hi haurà un "descarte" a partir de la quarta prova realitzada. 

Divendres dia 13 només es celebrarà 1 prova, perquè aquells que no tinguin Pont puguin descartar-la.

Recordem que perquè hi hagi passe de categoria per el primer classificat de segona, cal la participació de 15 regatistes de 2ª categoria. 

Animem doncs, a la participació.

Salvem el monument del Patí de Vela

Dom, 09/17/2017 - 13:15

S'inicia la campanya de micro-mecenatge per la restauració i restabliment del monument de Patí de Vela.

    L'ADIPAV i la Fundació de la Unió deFederacions Esportives de Catalunya han establert un marc de col·laboració per unir esforços i aconseguir finançament per a la restauració i el restabliment del monument dedicat al Patí de Vela a la ciutat de Barcelona.

Les entitats col·laboradores engeguen una campanya per a la captació de donacions i recursos que facin possible recuperar el monument a l'embarcació emblemàtica de la Ciutat, i amb les quals els donants i participants podran gaudir d'avantatges fiscals. Tot ajudant a aquest projecte!

Podeu fer les vostres donacions al número de compte corrent obert per la Fundació UFEC IBAN: ES23-2100-5000-5102-0015-2186

Igualment disposeu més informació a la butlleta que trobareu aquí.

  Dades Personals Nom * Cognoms * Domicili * Adreça de correu electrònic * Telèfon mòbil * Membre d'ADIPAV * - Sel·leccioni opció - Sí No Donació Llistat de donacions Desitjo que el meu nom i cognoms figurin a la llista de donants o dedicar la meva donació a una altre persona o entitat. Dades a mostrar en la relació de donants * Dades a mostrar en la relació de donacions. El donant ha de constar de la següent manera (per exemple: nom, nom del patí, número de vela o qualsevol referència amb una longitud màxima de 25 caracters). Donació * - Sel·lecciona import - 50 €100 €150 €300 €500 €1000 € Altres imports... Altres Imports Transferència Donació realitzada per transferència bancària al número de compte obert per la Fundació UFEC IBAN: ES23-2100-5000-5102-0015-2186 Certificat per a deduccions fiscals Desitjo rebre certificat Desitjo rebre el certificat fiscal NIF Nom i cognoms o raó social Direcció Fiscal Ús de les dades * Autoritzo a que les dades que s'han facilitat en el present formulari electrònic siguin incloses en un fitxer de responsabilitat de la Fundació UFEC amb la finalitat de manteniment, compliment, desenvolupament, control i gestió relacionades amb la donació, així com a per a qualsevol finalitat que pugui constar al document. També es podran tractar i/o comunicar les dades en el cas de que existeixi obligació legal i/o contractual. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a la Fundació, acompanyant còpia del document oficial que l'identifiqui en correu dirigit a monument@adipav.org indicant a l'assumplte: LOPD. Si en relació amb els agraïments vostè ha assenyalat que la donació consti a la llista pública de donants, accepta que les seves dades facilitades en aquest apartat puguin ser públicques, accessibles i facilitades a tercer a través de qualsevol mitjà o format, com per exemple en una placa o similar instal·lada al Monument o bé referència a la pàgina web de l'ADIPAV, amb possibilitat de ser indexades per cercadors. En cas de facilitar-nos informació de tercers, ens garanteix que amb caràcter previ haurà informat i sol·licitat el seu consentiment en relació amb l'aquí exposat.