Territorial Catalana ADIPAV

Suscribirse a canal de noticias Territorial Catalana ADIPAV
Actualizado: hace 1 hora 35 mins

COPA D'ESPANYA A ROSES

Lun, 10/09/2017 - 17:35

Adjuntem l'Anunci de Regata de la Copa d'Espanya a Roses que tindrà lloc els propers dies 12, 13, 14 i 15 d'octubre.

Estan programades 6 proves, i hi haurà un "descarte" a partir de la quarta prova realitzada. 

Divendres dia 13 només es celebrarà 1 prova, perquè aquells que no tinguin Pont puguin descartar-la.

Recordem que perquè hi hagi passe de categoria per el primer classificat de segona, cal la participació de 15 regatistes de 2ª categoria. 

Animem doncs, a la participació.

Salvem el monument del Patí de Vela

Dom, 09/17/2017 - 13:15

S'inicia la campanya de micro-mecenatge per la restauració i restabliment del monument de Patí de Vela.

    L'ADIPAV i la Fundació de la Unió deFederacions Esportives de Catalunya han establert un marc de col·laboració per unir esforços i aconseguir finançament per a la restauració i el restabliment del monument dedicat al Patí de Vela a la ciutat de Barcelona.

Les entitats col·laboradores engeguen una campanya per a la captació de donacions i recursos que facin possible recuperar el monument a l'embarcació emblemàtica de la Ciutat, i amb les quals els donants i participants podran gaudir d'avantatges fiscals. Tot ajudant a aquest projecte!

Podeu fer les vostres donacions al número de compte corrent obert per la Fundació UFEC IBAN: ES23-2100-5000-5102-0015-2186

Igualment disposeu més informació a la butlleta que trobareu aquí.

  Dades Personals Nom * Cognoms * Domicili * Adreça de correu electrònic * Telèfon mòbil * Membre d'ADIPAV * - Sel·leccioni opció - Sí No Donació Llistat de donacions Desitjo que el meu nom i cognoms figurin a la llista de donants o dedicar la meva donació a una altre persona o entitat. Dades a mostrar en la relació de donants * Dades a mostrar en la relació de donacions. El donant ha de constar de la següent manera (per exemple: nom, nom del patí, número de vela o qualsevol referència amb una longitud màxima de 25 caracters). Donació * - Sel·lecciona import - 50 €100 €150 €300 €500 €1000 € Altres imports... Altres Imports Transferència Donació realitzada per transferència bancària al número de compte obert per la Fundació UFEC IBAN: ES23-2100-5000-5102-0015-2186 Certificat per a deduccions fiscals Desitjo rebre certificat Desitjo rebre el certificat fiscal NIF Nom i cognoms o raó social Direcció Fiscal Ús de les dades * Autoritzo a que les dades que s'han facilitat en el present formulari electrònic siguin incloses en un fitxer de responsabilitat de la Fundació UFEC amb la finalitat de manteniment, compliment, desenvolupament, control i gestió relacionades amb la donació, així com a per a qualsevol finalitat que pugui constar al document. També es podran tractar i/o comunicar les dades en el cas de que existeixi obligació legal i/o contractual. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a la Fundació, acompanyant còpia del document oficial que l'identifiqui en correu dirigit a monument@adipav.org indicant a l'assumplte: LOPD. Si en relació amb els agraïments vostè ha assenyalat que la donació consti a la llista pública de donants, accepta que les seves dades facilitades en aquest apartat puguin ser públicques, accessibles i facilitades a tercer a través de qualsevol mitjà o format, com per exemple en una placa o similar instal·lada al Monument o bé referència a la pàgina web de l'ADIPAV, amb possibilitat de ser indexades per cercadors. En cas de facilitar-nos informació de tercers, ens garanteix que amb caràcter previ haurà informat i sol·licitat el seu consentiment en relació amb l'aquí exposat.

Salvem el monument del Patí de Vela

Lun, 08/21/2017 - 19:16

SETMANA CATALANA DE VELA

Mié, 08/09/2017 - 19:06

El Club naùtic El Masnou celebra enguany el 50 aniversari de la inaguració de l'edifci social (1967-2017), i en commemoració d'aquesta important data i, amb la colaboració de la Federació Catalana de Vela, celebrem la

XXX edició de la Setmana Catalana de Vela els dies 9, 10 i 11 de Setembre.

Les inscripcions estan obertes i podeu tramitar-les a http://scv2017nauticmasnou.cat/

El termini d´inscripció és el divendres 25 d´agost.

Resultats 3º Gran Premi Cabrera de Mar

Dom, 07/30/2017 - 17:42

Ja ha finalitzt el III Gran Premi de Cabrera de Mar per a les classes patí a vela senior i junior.

Després d'un primer dia amb una ventolina de component sud-est que gairebé no arribava als sis nusos, el seguent dia s'ah pogut desenvolupar les dues proves previstes amb un llevant de vaiava des dels 6 fins als 8 nusos.

 

III Gran Premi de Cabrera de Mar

Lun, 07/17/2017 - 14:19

El proper 29 i 30 de Julio de 2017 tindrà lloc en aigües de Cabrera de Mar el III Gran Premi de Cabrera de Mar per  la clase patí a vela. 

Ja estan penades les inscripcions a la web del club i diferent informació de la mateixa. Us deixem el link:

http://www.cncabrerademar.com/category/competicio/

 

No l deixis passar !!

 

Tésperem!!!

Resultats Campionat de Catalunya de Patí de Vela Júnior

Lun, 07/17/2017 - 11:28

Resultats Campionat de Catalunya de Patí de Vela Júnior.

S'ha fet història una vegada mes al Club Marítim Cubelles ja que ha estat la primera vegada que una navegant de la Categoria Open guanya el campionat absolut i la segona classificada absolut també és de la categoria Open.

Guanyadors absoluts:

Ariana Barangué - Club Marítim Vela El Prat- (Categoria Open)

Gemma Obach - Club Marítim Cubelles- (Categoria Open)

Ruben Vera - Club Marítim Cubelles - (Categoria Juvenil)