Menorca 2008

El passat divendres entre 19:00 – 21:00 va haver-hi reunió entre els directius del Club de mar de sitges, Daniel Gras ( President) Jaume Llobet (vocal vela), sr Galfre (comodor) els del club Aigua dolç el sr. Antonio Fernandez i el Director tècnic de la Volta Menorca 2008 el sr. Rafel Figuerola i el President del ADIPAV, Gerard Esteva.

Es varen començar a detallar les proves de la regata, hi haurà 2 proves per dia, amb un recorregut segurament de triangle olímpic acabat en popa ( s’acabarà de detallar amb l’anunci i instruccions de la regata).
La inscripció serà de 30 Euros, hi inclourà: el servei de la regata, vigilància embarcacions, utilització de les instal•lacions del club, 2 dinars i sopar de gala, així com un polo i altres obsequis que encara no estan definits.

Pel que fa als premis, els 10 primers classificats tindrà plaça garantida a la volta Menorca 2008, hi haurà 2 places pels andalusos, 2 places pels belgues i una pels Valencians. (el numero de places per a la classificació pot augmentar, estarà detallat a l’anunci de regates.)

Pel que fa a la regata, serà obligatori posar la bandera de ADIPAV/SPAIN TIR, hi les embarcacions que participin haurà de Barà davant el club de mar.
Serà una regata molt mediàtica i esperem presència de les autoritats de Menorca i de sitges.

Animem a tots a participar-hi, si encara no t’has apuntat pots fer-ho aquesta llista:

ADIPAV

Deja una respuesta