Us informen que el passat 11 de Febrer del 2007, El Comité d’Apel.lació de la Reial Federació Espanyola de Vela ha comunicat al Juan Carlos Fernández la resolució de la apel.lació presentada.

L’apel.lació del Juan Carlos era contra la decisió del Comité de Protesta del campionat d’Espanya de Patins, celebrat a Cubelles del 7 al 12 d’Agost del 2006, desestimar la protesta presentada per ell i de no escoltar els testimonis també presentats.

La resolució del Comité d’Apel.lacions de la RFEV ha estat de nombrar un nou Comité de protestes i convocar les parts per resoldre l’audiencia.
Tan aviat com puguem publicarem integrament l’esmentada resolució.

Resolució Final: » Dado que los echos que han motivado la nulidad de lo actuado por el comité de protestas del Cto Esp no oir en audiencia a los testigos propuestos, denota una falta de conocimiento elemental del reglamento de Regatas a vela, este comite informa de este notable error del citado comite de protestas al comite tecnico de jueces de la RFEV, por si es constitutivo de aplicacion el Articulo nº 10 del reglamento de formación de jueces»

RFEV

Deja una respuesta