Dimecres al matí el President del Club Nàutic Pineda de Mar el Sr. Miquel Sambola va rebre Gerard Esteva en les instal·lacions del club on varen signar el conveni a través del qual ADIPAV atorgava una vela d’escola de Patí Sènior al Club per tal de que es puguin fer cursets de patí i així promocionar la nostre embarcació i considerar ambdues entitats com a entitats col·laboradores.

El Club Nàutic Pineda que temps enrere havia sigut una de les potències del patí, organitzant fins i tot campionat d’Espanya, passa ara per una època difícil, ja que per culpa dels últims temporals, la zona de varada i les instal·lacions han quedat una miqueta tocades. (Estan pendents de la nova ubicació per construir un club nou).

Malgrat aquestes circumstàncies negatives, el Club Nàutic, gràcies a l’esforç del seu President i del Comodor així com de tota la junta directiva estan iniciant la recuperació de la pràctica de la vela i del Patí Català a la Localitat de Pineda de Mar.

Com es pot veure en les imatges, hi ha una bona colla de joves promeses que estan iniciant-se ara en el mon del patí i de la vela en general, serà doncs aquesta generació que en poc temps tornarà a situar el Club Nàutic Pineda en el clubs actius de Patí de Catalunya.

Des de ADIPAV a través de la donació de la vela, intentem ajudar d’aquesta manera al club per tal de que torni a ressorgir la pràctica massiva del patí a vela a Pineda, i restem a la seva disposició per ajudar amb tot el que puguem per promocionar el Patí Català a Vela.

Deja una respuesta