Us informem que avui dia 27 de desembre del 2006, el Comitè d’Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Vela ha comunicat a l’Albert Batllerià la resolució de l’apel·lació presentada.

L’apel·lació de l’Albert era contra la decisió del Comitè de Protestes del Campionat d’Espanya de Patins, celebrat a Cubelles del 7 al 12 d’agost del 2006, primer de classificar set patins OCS a la quarta prova i després anular-la.

La resolució del Comitè d’Apel·lacions de la Reial Federació Espanyola de Vela ha estat de declarar vàlida la quarta prova i establir una nova classificació considerant els set patins OCS i anul·lant l’última prova que es va celebrar el dissabte dia 12.

Tan aviat com puguem publicarem íntegrament l’esmentada resolució i també la nova classificació general d’aquest campionat d’Espanya.

Deja una respuesta