El passat cap de setmana es va disputar al Club Nàutic Castelldefels el Campionat de Catalunya de Pati, volem destacar especialment la feina d’en Rafel Figuerola, amb els pocs medis que es comptava i les dificultats que van aparèixer va organitzar unes regates perfectes, sense temps de espera a mar, els recorreguts adaptats en cada moment a les condicions del vent, sortides ideals, canvis de recorregut perfectes, resumint impressionant, felicitats Rafel t’estem molt agraïts, la flota de pati feia temps que no es trobava un jutge de mar tant competent.

 


 

El divendres amb un llevant fluixet i molt rolont varem disputar una prova. El Oriol Maiques va acabar primer seguit d’en Jordi Viñas y del Oriol Castellà. El segon dia amb el mateix llevant fluixet i rolon, el bordo bo anava variant amb cada cenyida, i el únic que va poder acabar el dia amb dos bons resultats va ser en Pau Gratacós que va agafar una còmode avantatge al front de la classificació, semblava ja definitiva ja que els altres candidats al títol varem acabar amb punxades importants. El tercer dia, el vent va rolar a garbí i va pujar de intensitat, a la primera regata quan tot semblava decidit el Oriol Maiques amb una magistral ultima cenyida va fer un primer complicant les coses al fins ara líder Pau Gratacós. A la segona regata el vent va pujar fins a força 4, en Carles Crespo, juntament amb en Marc Gratacós i en Quim Esteva, van agafar les riendes de la regata, seguits d’aprop del Albert Batlleriá, Oriol Maiques I Oriol Castella, quan tot semblava ja decidit a favor d’en Pau, un OCS d’en Carlos Crespo combinat amb un 4 del Oriol Maiques van donar el Campionat de Catalunya al Oriol Maiques empatat a punt amb en Pau Gratacós.

Amb segona categoria el Campionat va ser per l’Adrià Marquez que es va poder imposar a l’escuadre de Masnou. El segon classificat va ser en Guillermo Ferre que va anar de menys a mes empatant a punts amb L’Adrià però que el pes del tres primers varen donar la victòria al primer . En Juan Carlos Pérez tercer classificat va tenir la mala sort de fer un OCS el segon dia, sense aquest OCS s’hagués plantat amb dos primers y un segon, però al final no va poder superar aquest contratemps.

S’adjunta classificació

 

Felicitats campions

 

Vídeo del campionat (FCV)

 

Deja una respuesta