Avui diumenge 25 de Febrer de 2007 hi ha hagut reunió per a la organització del Campionat d’Espanya de 2007 Almeria.

La reunió s’ha dut a terme en el Club Mediterraneo de Màlaga, i hi ha assistit el Gerent del Club de Mar d’Almeria el sr. Javier Frutos, el Secretari Territorial de Andalusia i Vice president de ADIPAV el sr. Rafael Ruiz, el President de ADIPAV el sr. Gerard Esteva i la Adjunta de direcció Carla Casas.

En el si de la reunió s’han parlat de la organització del campionat a nivell tècnic i la logística en general. S’ha proposta activitats pels acompanyants així com les activitats lúdiques per els regatistes tan sèniors com júniors.

Pròximament anunciarem tot el que s’oferirà, i penjarem la pàgina web especifica del campionat que entre Sapav i Adipav farem on us podreu pre-inscriure.

Recordem que el nostre espònsor oficial SPAIN TIR ha posat a la disposició de ADIPAV amb una capacitat de 15 júniors un camió per el transport.

ADIPAV

Deja una respuesta