Anunci regata

Xavi Roca (Club de Mar de Sitges) i Iñigo Puig (Club Nàutic de Sitges) es van imposar en primera i segona categoria respectivament en el Trofeu Setmana santa organitzat pel Club Marítim de Torredembarra. Aquesta regata obria el circuit ADIPAV-CATALUNYA del 2011 i ha comptat amb la participació de 24 patins (10 primeres i 14 segones)

 

El temps no va acompanyar el primer dia de regata, pluges, mar forta de llevant i poc vent. Però dissabte i diumenge va sortir el sol i es va gaudir de vents allevantats de 1-2 Bf dissabte i 4-5 Bf diumenge, fet que va permetre córrer les 4 proves programades.

 

En primera categoria, en Xavi Roca va imposar-se en les 4 proves mantenint una lluita aferrissada amb el segon classificat de la general, en Jesús Selma (Club Marítim de Torredembarra), que també va fer 3 segons llocs. I tancant la classificació, en tercer lloc el també local Carlos Garcia Motta.

En segona categoria, l’Iñigo Puig va treure profit d’un 4t, 5è i 8è llocs de la general. Molt regulars també, el segueixen en Jordi Mas (Club Marítim de Torredembarra) i Clàudia Puig (Club Nàutic de Sitges). Ambdós estan entrenant regularment a Barcelona, i això es nota en les competicions. Cal destacar que aquesta és la segona temporada amb patí de vela sènior dels germans Puig, ambdós porten uns quants anys fent regates en patí júnior acumulant premis i experiència. Això anima als responsables de la classe patí de vela a potenciar al germà petit (el júnior) com a esport de base.

Felicitem també l’organització del Trofeu, tant en mar com en terra. 2 proves per dia, puntuals i de mida perfecta per anar a fer la mona aquells que tenien compromisos.

Veure més fotos

Deja una respuesta