Angels Aso Campiona de Catalunya Júnior 2011. Emilio Murillo campió infantil.

CRÒNICA

Angels Aso en categoria absoluta i femenina, del CN Masnou, ha guanyat amb autoritat el Campionat de Catalunya disputat al Club Mar i Vent Canet, per davant de Jordi Obach, i Àlvar Aso, segon i tercer classificat respectivament.

En categoria infantil, Emili Murillo del CM Cubelles s’ha imposat per davant de Pepe Sanchez, CN Altafulla, i Nina Esteba, CN Tamariu.

La organització del Campionat ha sigut perfecte, tot i que era el primer Campionat de Catalunya que organitzava el Club Mar i Vent, aquest jove club, on únicament hi ha patins a vela, s’ha bolcat en l’organització de l’esdeveniment, gaudint d’unes jornades molt familiars però a l’hora molt professionals en quant als resultats.

S’ han disputat un total de 4 proves que han tingut un escenari totalment diferent , doncs el dissabte el vent bufar amb molt poca intensitat, 3-4 nusos, amb una navegació molt tècnica i el diumenge el vent de llevant s’ha establert de bon matí amb intensitat entre 10 i 16 nusos, circumstància que ha provocat alguns abandonaments. Així doncs ha sigut un campionat equilibrat pel que fa a les condicions de vent i certifica que els guanyadors tenen un bon nivell de competició en qualsevol condició meteorològica.

Els 22 participants han lluitat per assolir un bon lloc a la classificació, cal esmentar que 5 dels participants locals son regatistes novells i que aquesta era la seva primera regata en competició oficial, fet que cal destacar doncs és l’embrió del futur equip de regates del Club Mar i Vent.

L’entrega de premis ha sigut atorgada pel President de la Federació Catalana de Vela, Gerard Esteva, el secretari de classe patí Júnior i representant de l’Adipav, Jordi Obach i l’honorable president del Club Mar i Vent Canet, en Josep Mª Masriera, a qui cal agrair a perfecta organització i l’empenta i il·lusió que destil·la aquest club.

Felicitats als campions i a tots els participants!!

FOTOS

 


 

ANUNCI

Benvolguts companys,

Us anunciem el Campionat de Catalunya de Patí de Vela Júnior 2011, serà el 9 i 10 de juliol al Club Mar i Vent Canet. Us adjutem la informació referent a l’esdeveniment.

Podeu trovar més informació al nostre web: www.clubmarivent.com

Deja una respuesta