Avui ha tingut lloc la primera prova de la regata 101 aniversari del Club Natació Barcelona.

Per motius d’unes obres que actualment tenen lloc davant les instal·lacions del Club Natació Barcelona aquesta regata ha estat acollida pel Club Natació Badalona.

Hi ha hagut 30 inscrits però finalment han sortit 26 patinaires. El vent ha estat molt variable i de mestral, d’entre 5 i 6 nusos de força. Hi ha hagut molta bornejada i finalment en l’últim tram de la regata el vent ha rolat a garbí. Quan això ha passat, però, els deu primers participants ja havien acabat la regata.

Precisament per la falta de vent no s’han pogut dur a terme les 3 voltes previstes i, per contra, s’han fet 3 cenyides i 4 llargos.

Anna Pujol, amb el patí Vol de nit, del CN Masnou, és qui encapçala la primera posició de la general després d’haver liderat clarament tota la prova.
El segon lloc de moment és per Marc Gratacós, del CN Badalona, seguit de Peco Mulet (Es Ginebró), del CN Badalona, que alhora és el primer de segona categoria.

La segona i la tercera posició de segona categoria les protagonitzen respectivament Jose Ramon Ferrer (Matrix), del CN Cubelles, i Marcel Yardín (Pataconia), del CN Badalona.

Cal destacar que la regata d’avui ha gaudit de la companyia del pailebot Sta. Eulàlia, que hi ha estat present al llarg de tota la prova.

Agraïm al Museu Marítim la seva col·laboració amb ADIPAV tot permetent que el Santa Eulàlia acompanyi l´activitat patinaire. Ja ho va fer en la II Volta a Menorca, i avui ha repetit, cosa que ens satisfà enormement.

Deja una respuesta