EL PATÍ A VELA JÚNIOR REPETEIX EN EL VI TROFEU TANIT

L’Associació de Dones Navegants Tanit (ADNT) ha decidit incorporar  per segon any consecutiu en la seva sisena edició el Patí de Vela Júnior sumant-se als Optimist que ho van fer fa dos anys i els J80 que estan des de l’inici.


 
 El Trofeu Tanit creat per ADNT és exclusivament per a navegants femenines i se celebrarà els propers dies 15 i 16 d’octubre de 2011 organitzat per la ADNT i el Club Nàutic Vilanova amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela , del Club Marítim Cubelles i el Club de Mar Vilanova.

Hi haurà premis per les tres primeres classificades de cada categoria:

*Patí de Vela Júnior categoria infantil
*Patí de Vela Júnior categoria juvenil

*Patí de Vela Júnior categoria Open

Adjunt anunci de l’esdeveniment i full inscripción.

La varada dels Patins de Vela Júniors serà en el Club de Mar Vilanova com l’any passat  veure plànol adjunt. 

        El programa serà el següent:

 

A més la gran novetat pel Patí de Vela Júnior  és que la nova categoria Open ja és oficial, recordar que l’any passat es va prendre la iniciativa com a prova pilot per veure si a partir de llavors es podia establir oficialment una nova categoria a mes de les ja existents dins del Patí de Vela Júnior, aquesta nova categoria se li va dir l’any passat Master Femení per navegants femenines de mes de 18 anys, la intenció d’aquesta nova categoria és per una costat recuperar totes aquelles navegants femenines que ho van deixar en complir els 19 anys i no van voler passar al Patí de Vela Sènior, per un altre que les actuals navegants femenines adultes que ja estan navegant a nivell de lleure amb el Patí de Vela Júnior ho puguin fer també en competició i tinguin la seva pròpia categoria i per últim sí aquesta categoria queda instaurada ampliar les opcions de les navegants femenines actuals de Patí de Vela Júnior perquè puguin triar amb quin tipus de Patí seguiran navegant quan arribin als 19 anys, però que segueixin navegant que és l’important i que segueixin navegant en Patí que encara és més important, a dia d’avui la nova categoria ja és una realitat amb el nom oficial definitiu de Categoria Open

DATA

HORA

ACTE

Dissabte 15 de octubre

Fins 10:00

Registre participants

11:00

Reunió de Patrones

12:00

Senyal d’atenció 1ª Prova

Diumenge 16 de octubre

12:00  

Proves

17:30 aprox.

Clausura i lliurament de trofeus

        Estan programades un màxim de 4 proves. Es descartarà 1 de cada 4 proves vàlides. No es correran mes de 2 proves per dia.

 Com anar…

Deja una respuesta