Aquest passat cap de setmana es va cel·lebrar la «Regata de Sant Magí» conjuntament amb el «Desafio» a Torredembarra, amb una participació de 48 patins sèniors, 10 júniors i 6 catamarans.

Totes les proves es van realitzar a Torredembarra, exceptuant la dels patins júniors que es va cel·lebrar a les aigües de Platja Llarga.

El guanyador de la Regata St. Magí de patí sènior va ser en Guillermo Cañardo del Club de Vela Platja Llarga, els guanyadors de la classe de Patí Júnior van ser en primer lloc Biel Rosiñol, seguit d´Albert Sellarès Jr. i en tercera posició en Toni Rosiñol, tots tres també de Platja Llarga, i a la classificació de catamarans també s´en van endur els primers premis representants de la Platja Llarga, van ser en Esteve Font / Oriol Nuet amb el seu Hobie Tiger en primer lloc, i en segona posició Francisco Pérez / Gabriel Nuet amb un F18.

Volem agrair a tots per la seva participació i al Club de Torredembarra per la seva bona gestió i organització.

Felicitats als guanyadors i a tots els participants!!!

CVPLL

Deja una respuesta