Quim Esteba e Iñigo Puig, Angels Aso y Emilio Murillo ganadores de la Copa de España 2011 – Gran Premio Costa Brava

El passat cap de setmana, 17-18.SET, el Club Nàutic de Lloret de Mar organitzava la Copa d’Espanya de patí de vela i patí júnior – Trofeu Costa Brava – edició 2011.

Quim Esteva del Club Nàutic Tamariu es proclamà campió en guanyar la tercera prova, seguit d’en Xavi Roca del Club de Mar de Sitges que veia impotent com se li escapava la copa en la darrera cenyida. En segona categoria el guanyador fou Iñigo Puig del Club Nàutic de Sitges amb un 12è de la general, seguit del seu germà Victor Puig. En classe Júnior es proclamà campiona Angels Aso del Club Nàutic Masnou, seguida del seu germà Alvar Aso. I en categoria infantil el guanyador fou Emili Murillo seguit de Victor Vera, ambdós del Club Marítim de Cubelles. En quant al temps malgrat que amenaçava tempesta, el sol va lluir tot el dissabte i els núvols de diumenge no van arribar a descarregar. Com agraïment, volem destacar la qualitat de l’organització i la dedicació i compromís de l’equip directiu i administratiu del Club Nàutic de Lloret de Mar, un club modest que obra les seves portes en època estival i que aporta el seu granet de sorra en favor de l’esport a la vila, castigada recentment per actes desafortunats d’incivisme i vandalisme de població estrangera. Molts anys de vida pel Trofeu Costa Brava!

Els guanyadors sénior

Excel·lent ambient juvenil

 


 

La Copa de España de la Disciplina Patín a Vela se celebrará en aguas de Lloret de Mar los días 17 y 18 de septiembre del 2011, organizado por el Club Nàutic Lloret de Mar y la Real Federación Española de Vela (RFEV), en colaboración con la Federación Catalana de Vela (FCV) y la Secretaría Nacional de la Disciplina Patín a Vela.

Deja una respuesta