Jaume Llobet , del Club de Mar de Sitges, s’imposa en la Regata Classificatòria de la III Volta a Menorca.

Aquest cap de setmana el Club de Mar de Sitges ha organitzat la Regata Classificatòria de la III Volta Menorca per la classe patí de vela. Han participat 21 patins, 10 de primera categoria i 11 de segona.

Dissabte vents fluixos de 2 Bf de garbí i la mar plana van permetre disputar les 2 proves programades del dia. Oriol Mahiques (Alf) del Club Nàutic de Sitges va acabar dominant la classificació general amb un 2n i 3r. Els guanyadors de les proves del dia van ser Jordi Arànega (Arànega) de Club Marítim de Cubelles, i Gerard Delmàs (Big-Ben) del Club Nàutic de Sitges.

Diumenge, també amb 2 proves programades, es va establir un vent de garbí de 3-4 Bf des de l’inici de la primera prova del dia. En Jaume Llobet (Llop), de Club de Mar de Sitges, amb un 2n i un 1r va acabar imposant-se en la general de la regata, ara bé, empatat a punts amb el segon, Jordi Aránega. I tancant el podi, en Xavi Roca (Xangó) del Club de Mar de Sitges. La primera prova del dia la va guanyar Lluís Izquierdo (Koldobika) de Club de Mar de Sitges també.

En segona categoria la general ha quedat de la següent manera: primer Oriol Mahiques (Club Nàutic de Sitges), segon Alfonso Clavero (Club de Mar de Sitges), i tercer en Kenneth Perdigón (Club Natació Barcelona).

La Volta a Menorca en patí de vela celebra aquest any la seva tercera edició. L’any 2006 va ser la primera, i el 2008 la segona. L’èxit de les edicions passades i el nombre limitat de places per participar-hi fan que la regata classificatòria estigui força disputada. En aquesta edició hi havia 8 places pels millors classificats en la regata als que s’afegiran un andalús i un belga per completar el nombre de 10 participants a la Volta.

Els 8 classificats de de la territorial catalana són:
1- Jaume Llobet (C MAR Sitges)
2- Jordi Arànega (C M Cubelles)
3- Xavi Roca (C MAR Sitges)
4- Guillermo Cañardo (C V Platja Llarga)
5- Gerard Delmàs (C N Sitges)
6- Lluís Izquierdo ( C MAR Sitges)
7- Oriol Mahiques (C N Sitges)
8- Jordi Bahr (C N Tamariu)

Accés a les fotos.

S´adjunta classificació.

Deja una respuesta