AQUEST ANY SÍ!!!!!

Aquest any hi haurà un abans i un després dels sopars de l’ADIPAV, i és per això que canviem el format dels sopars anuals de la nostra classe.

Es realitzarà un càtering fred/calent per a tots els assistents; el sopar es servirà a taules i els assistents podran romandre drets o seure en els llocs habilitats. De aquesta manera la interacció entre els assistents serà millor i l’ ambient del local serà propici per a generar bon ambient entre tot els assistents.

El lloc, és una de les sales de festes més de moda de la ciutat de Barcelona, RIBELINOS, amb possibilitat de pàrking en la part de sota( adjuntarem Plànol) i guarda-roba gratuït.
Us citem a tots a les 21:00 hores i demanar-vos que sigueu ben puntuals
El menú, que l’adjuntem a continuació, és de 30 €.

Importantissim confirmar la assistència i el pagament a través d’una transferència bancària per tal de ser mes efectius.
Podeu fer la transferència al següent número de compte: 2013 0666 41 0200465631, indicant el vostre nom i cognoms.

Tots els juniors poden venir i de fet és necessari la seva presencia, els 5 primers del Rànquing amb targeta ADIPAV tindràn una gran sorpresa, sent el futur de la classe i segur que aquest format els hi encantarà, això sí després de la 1:00 am, els menors hauran de retirar-se, per temes legals.

Bon vent i esperem veure-us a tots!!!!!

ADIPAV

Deja una respuesta