Ha tingut inici avui, dia 20 de setembre la primera prova del trofeu Santa Tecla celebrat en aigües tarraconenses, concretament a la ciutat de Platja Llarga.

La jornada ha gaudit d’una participació molt alta i d’una immillorable climatologia, marcada per un vent de força 3, de 8 a 9 nusos, que ha permès una navegació fluïda i sense incidents.

En la categoria sènior Guillermo Cañardo, president del Club de Vela Platja Llarga, ha quedat en primera posició, seguit de Gerard Esteva, del Club de Mar de Sitges, i de Jesús Selma, del CM Torredembarra.

En la categoria junior Claudia Puig, del CN Sitges s’alça amb el primer lloc, seguida de Toni Rosiñol del CVPLL i Íñigo Puig, del CN Sitges.

Un cop finalitzada la regata ha tingut lloc una fideuà a les portes del club que ha deixat ben tipa a tota la flota. La majoria de regatistes i acompanyants han fet un sobretaula fins a mitja tarda, aprofitant el sol i el bon temps que feia.

Donat que la ciutat està de festa amb motiu de la patrona Santa Tecla, aquesta nit es preveu una visita als concerts programats que, segons els tarragonins, prometen molt!

Esperem que les previsions de pluja per demà no es facin realitat, per tal de poder repetir una bona regata com la d’avui.

Deja una respuesta