El dia d’ahir es va alçar amb molt vent i poc sol. La regata va tenir inici a les 13:00 hores amb un vent de 20 nusos que, a partir de la segona cenyida, va caure en 15 nusos.

En la primera categoria de sènior es proclamà campió del Trofeu Santa Tecla Guillermo Cañardo, president del CVPLL, després d’haver quedat primer tan en la regata de dissabte com en la de diumenge.
La segona posició l’encapçalà Gerard Esteva, del Club de mar de Sitges, i el tercer lloc, en aquest cas, fou per Jordi Viladot, del CN Altafulla.

Pel que fa a la segona categoria de sènior quedà en primera posició Biel Rosiñol, del CVPLL, seguit de Maria Antonia González, del CN Castelldefels i d’Eduard Serres, del CVPLL.

En la categoria junior s’alçà amb el primer lloc Íñigo Puig, del CN Sitges, el regatista més jove de la flota amb només 13 anys, seguit de la seva germana Claudia Puig, també del CN Sitges, i de Toni Rosiñol, de CVPLL:

L’entrega de premis va haver de fer-se més tard del que estava previst degut al fet que hi va haver 3 protestes que requerien ser resoltes seguint el procediment establert.

Després de l’entrega el conjunt de regatistes junior format per noies va fer entrega d’un regal a Maria Antonia, per ser una patinaire de referència per les regatistes juniors, les quals han vist obert el seu camí gràcies a ella.

A continuació adjuntem la classificació per a cada una de les especialitats.


* Entrevista a Íñigo Puig, campió de la categoria junior

* Entrevista a José Cosano, conseller d´esports de l´Ajuntament de Tarragona

* Entrevista a Guillermo Cañardo, campió de la categoria sènior

Deja una respuesta