Tan bon punt acabàrem les descàrregues esmorzàrem a l’hotel, un esmorzar en el que ens vàrem trobar amb diferents àpats a l’estil buffet. Després vam fer les inscripcions on ens van donar les camises del campionat (que lluïrem en el sopar de gala) juntament amb altres.
I ja va ser l’hora de començar a muntar…pujar màstils, trobar les veles, les fundes, baixar els patins a la vorera,…
Tot i que no ens vàrem trobar amb massa vent, ens vàren sorprendre les fortes corrents que, gràcies a l’Oriol Castellà, vàrem superar sense grans dificultats.

Vàrem realitzar les dues primeres proves. El guanyador de la primera va ser l’Oriol Mahiques (C.N.Sitges). En la sortida de la segona regata tres regatistes van fer sortida prematura i, per tant, les posicions van variar, convertint-se el Victor Aguiar (C.N. Sitges) en el guanyador . Malgrat això, la protagonista del primer dia de regata va ser Claudia Puig (C.N.Sitges) que amb la seva regularitat (3r i 2n lloc respectivament) va acabar encapçalant la classificació provisional de Pati Júnior

Només cal afegir que va ser un dia molt emocionant pel fet de navegar en aigües estrangeres i trobar-nos amb un fet tant desconegut per nosaltres: el de les corrents del Canal de la Mànega.

Claudia, Judit i Imma

VIDEOS:

  • Oriol Castellà dóna instruccions als juniors:


  • Deja una respuesta