El passat cap de setmana del 29 i 30 d’Octubre, es va celebrar les tradicionals Copes d’Or, una regata consolidada des de el 1970 al Club Nàutic de Sitges.

 

Dissabte, amb vent de gregal inestable i molta mar de fons, es va poder realitzar la sortida a les 13h30. Les grans onades que hi havia, va dificultar bastant, als regatistes, trobar les boies que formaven el triangle, cosa que va fer que alguns participants abandonessin la regata. Els qui varen acabar varen experimentar uns llargs vertiginosos amb la onada a favor, mentre que la cenyida va resultar una mica dura per aquestes condicions de mar.

 

Al diumenge les onades havien minvat però el vent no va entrar fins molt tard i la sortida no es va poder realitzar fins les 14h10min. Durant el transcurs de la regata, el vent que en un inici semblava estable, va anar disminuint de força, cosa que va obligar als jutges de regata a escurçar la prova per que no superés les dues hores de competició.

 

Finalment, la classificació general desprès de dues mànegues va quedar així:

 

Patí Senior Primera:

1er Julian Vinué (Club Nàutic de Sitges)

2on Bernd Wunderling (Club Nàutic de Sitges)

3er Josep Mª Robert (Club Nàutic de Sitges)

 

Patí Senior Segona:

1er Carlos Dávila (Club Nàutic de Sitges)

2on Marcos Comamala (Club Nàutic de Sitges)

3er Alfredo Balcells (Mar i Vent de Canet)

 

Deja una respuesta