Ahir, dia 29 d’agost, el dia es va aixecar amb molt poc vent i al llarg del matí no va millorar. Aquest fet va obligar al comitè de regates a fer tres aplaçaments, i més tard a suspendre totes les proves previstes, tan pels seniors com pels juniors. Així doncs els regatistes participants no van poder sortir a navegar.

Tot i així, en el cas dels juniors, el poc vent no va impedir que decidissin aprofitar el temps d’alguna altra manera i, juntament amb les monitores, van anar a Ostende de visita turística.
Allí van tenir l’oportunitat de passejar per la ciutat, berenar i fer alguna que altra compra.

Per la seva banda, els seniors també van optar per fer activitats alternatives.

A les 20:00h. de la tarda estava previst un sopar proposat per l’organització del Campionat, al qual assistiren tots els regatistes, tan seniors com juniors. El més sorprenent van ser els postres, ni més ni menys que un pastís gegant amb un patí a vela al bell mig.

La nit finalitzà acompanyada de bon humor i bona companyia que contrarestà l’inconvenient de no haver pogut realitzar les proves previstes.

Deja una respuesta