El dia s’ha llevat ennuvolat i, contra tota previsió, s’ha anat aclarint a mesura que es feia migdia. La flota ha pogut gaudir d’un esmorzar a base de sardines i llesques de pa on no hi faltaven els porrons de vi.

Els patinaires començaven la primera de les dues proves previstes per avui sobre les 13:00h amb un vent de garbí de força 2 i baixant a força 1.
Ha resultat una regata marcada per un fort onatge i ha provocat alguna que altra complicació a les arribades dels patins a la platja.

Unes onades de grans dimensions han fet que part de la flota tingués problemes per tocar terra sense poder evitar que el seu patí es descontrolés, i en alguns casos fins i tot bolqués. Malgrat això ningú s’ha fet mal, i finalment tothom ha arribat sa i estalvi.

Pel que fa a la categoria sènior el regatista Oriol Castellà, del CN Sitges, ha tornat a fer un gran paper aconseguint una primera i una segona posició en la primera i la segona prova respectivament. Conseqüentment segueix liderant la classificació general, seguit de Quim Esteba, del CN Tamariu, qui no s’ha quedat enrere amb dues terceres posicions en les proves d’avui.

Anna Pujol, del CN Masnou, que ha quedat segona en la primera prova i primera en la segona prova, es posiciona en tercer lloc a la classificació general.

Pel que fa a la categoria júnior Oriol Mahiques, del CN Sitges, ha repetit victòria en les dues proves d’avui assolint el primer lloc, cosa que el manté líder de la classificació general. El segueixen Toni Rosiñol, de CVPLL, i Claudia Puig, del CN Sitges.

El Santa Eulàlia avui també ha acompanyat la regata amb la seva presència i diversos convidats a bord, entre ells el regidor d’esports de Calonge: Josep Darnés.

Si el temps acompanya demà es duran a terme les dues darreres proves que tancaran aquest campionat.


Entrevista a Oriol Castellà, líder de la classificació general:

Entrevista a Josep Darnés, regidor d´esports de Calonge:

Entrevista a Toni Blanco, una cara nova i «peculiar» a la flota:

Entrevista a Jordi Pascual, president del CV Sant Antoni:

Deja una respuesta