Crònica 30/07/08

La falta de vent va obligar a retardar la regata del tercer dia fins aproximadament les 15:20 hores amb una mitjana de 7 nusos. El vent va anar augmentant progressivament al llarg de tota la regata i va rolar 280º, la qual cosa va obligar a canviar el recorregut en la segona cenyida.

Els resultats van ser els següents: Oriol Mahiques (C.N Sitges), després d’una remuntada i molt d’esforç va aconseguir la victòria, seguit per Toni i Gabriel Rossinyol (Club de Vela Platja Llarga).

Claudia Puig, després d’haver dominat la regata, seguida de tota la flota, va perdre posicions a l’últim tram del recorregut i va finalitzar en el 5è lloc. Amb tot, va recuperar el lideratge de la classe de les fèmines, seguida d’Estrella Martínez (C.N Sitges) i Alicia Ruiz (Club de Vela Platja Llarga).

Entre tots els participants hi va haver molt nivell i van anar tots força igualats al llarg de la regata regatejant amb molta pericia i agilitat per aconseguir el millor lloc.

Claudia Puig y Estrella Martínez.

Deja una respuesta