El club Mar i Vent de Canet, organiza los próximos 3, 4 y 5 de Agosto la Copa de España de Patin a Vela. Adjuntamos el anuncio de regata asi como el formulario de inscripción. Adjuntamos e-mail del club:

 Us hi esperem a tots, tenim a tot el club i els nostres voluntaris esperant a que vingueu per acollir-vos com us mereixeu!!

Com activitats paral·leles tenim prevista l’ actuació del grup Arreu Band (jazz en directe ) pel dissabte  d’agost a les 10 del  vespre.

Hi ha previst un catering pels tres dies, amb un ticket per acompanyants que per 12 € tindrà dret al menu el teniu detallat a la nostra web: http://clubmarivent.wordpress.com/area-esportiva-2/copa-de-espana-2012-clase-patin-a-vela/

Pel que respecte a les incripcions sense recàrreg es tancaran el dia 30 de juliol, preguem que per organitzar millor la logistica, sobre tot pel que fa al catering , que ho feu amb antelació per tenir una bona organització de l’esdeveniment.

La inscripció te un cost de   40 euros per la categoria sènior i 20 euros per la categoria júnior.

La inscripció donarà dret a un polo, obsequis dels patrocinadors , els dinars dels tres dies i aigües per les regates.

El import caldrà abonar-lo al compte:
La Caixa nº: 2100 4966 73 2200025082

Si us plau enveiu el formulari d’ inscripció i justificant de pagament a:
esportivamarivent@gmail.com

El Comité Organizatdor es reserva el dret d’ admetre inscripcions fins el día 3 d’agost. Els drets d’ inscripció per aquestes dates seran de 50 euros  sénior i de 25 euros per júnior.

Adjuntem els formularis d’anunci de regata i d’inscripció.

Salutacions i bon vent

 

Xavier Oliver

Vocal àrea esportiva Club Mar i Vent Canet

SKALIVAT

 

 

 

Deja una respuesta