La jornada d’avui, dia 30 d’agost, en aigües de De Haan s’ha vist caracteritzada per un fort corrent del sud-oest que ha marcat les 3 mànigues previstes per avui. El vent ha bufat del nord-oest amb una força de 3 nusos constant, amb ratxes de 4 i 5 molt variables.

Pel que fa a la categoria senior, en la primera i segona mànigues, ha quedat primer Oriol Castellà, i en la tercera màniga el primer lloc ha estat per Quim Esteba.

En quan a la categoria junior, la primera màniga ha estat liderada des d’un bon començament per Oriol Mahiques, del Club Nàutic de Sitges. El segon lloc l’ha protagonitzat Biel Rosiñol seguit molt de prop per Toni Rosiñol, els dos de CVPLL.

En la segona màniga ha quedat primera Judit, del Club Nàutic de Torredembarra, seguida de Biel Rosiñol i Oriol Mahiques.

Finalment en la tercera màniga Oriol Mahiques ha encapçalat el primer lloc, seguit de Claudia Puig i Biel Rosiñol.

Un nombre important de juniors s’ha retirat de les proves després de trobar-se amb diversos problemes deguts al pronunciat corrent que s’ha fet palès al llarg de tota la regata.

A les 21:00h. hi haurà un sopar, gentilesa de l’organització del Campionat, i una festa al Club Twins que es preveu d’allò més engrescadora!

VIDEOS:

  • Preparatius abans de la regata:


  • Entrevista a Guido Deporter, patriarca del patí a vela:


  • Entrevista a Biel Rosiñol, regatista junior:


  • Paraules d´agraïment de Gerard Esteva, president d´ADIPAV:


  • Deja una respuesta