Avui, 21 de març del 2007, el president de l’ADIPAV, en Gerard Esteva i Viladecans, en companyia d’en Sergi Álvarez Tejeda, han estat presents a la seu de la societat mercantil “Chupa Chups”, amb domicili al la Plaça de la Pau s/n (Cornellà de Llobregat), on han mantingut conversa amb en Marc Gallard, del departmanet de marketing, per a una possible i futura sponsorització.

Tot i l’esforç, i sempre en interès de l’ADIPAV, de tancar un acord de patrocini, “Chupa Chups” ens ha comunicat que no disposaven de pressupost suficient per cobrir la proposta que se’ls oferia.

No obstant, s’ha arribat a l’acord que, als campionats júnior que es realitzaran al present any, “Chupa Chups” es compromet a atorgar un paquet de 3000 unitats de “chupa chups”, que es repartiran entre tots els júniors que siguin presents a les regates.

A més, s’estudiaran una futura proposta, més ajustada al seu pressupost, per poder sponsoritzar en un futur.

Aquesta proposta serà tractada en les properes setmanes.

Deja una respuesta