Les proves previstes per avui, dia 31 d’agost eren les següents: dues pels seniors i una pels juniors. Ambtot, els seniors només han pogut realitzar una sola regata ja que el corrent de més de 5 nusos ha impossibilitat la navegació en la segona prova.

La primera prova ha estat caracteritzada per un vent de força 2 i corrent a la sortida de nord-est molt fort.

Pel que fa a la categoria senior ha quedat en primer lloc Carlos Crespo, seguit de Quim Esteba, del CN Tamariu, i d’Oriol Castellà, del CN de Sitges. La classificació final queda de la següent manera: primera posició encapçalada per Quim Esteba, amb l’embarcació “Marlot”, segona posició protagonitzada per Oriol Castellà, amb l’embarcació “Uri” i tercer lloc per Jordi Sabater, amb l’embarcació “Jordiet”.
D’altra banda el primer vetarà esdevé Carlos Crespo i el primer regatista belga classificat és Bernard.

En la categoria junior ha quedat en primer lloc Oriol Mahiques, seguit de Toni Rosiñol i de Claudia Puig. Aquest fet col·loca a Oriol Mahiques en la primera posició de la classificació final, el segon lloc l’obté Claudia Puig i el tercer, en aquest cas, és per Toni Rosiñol.

A les 16:00h tindrà lloc la corresponent entrega de premis i posteriorment tota la flota catalana de patinaires emprendrà el llarg viatge de tornada a casa amb arribada prevista per a molts d’ells al voltant de les 11:00 de la nit.

Classificació

Deja una respuesta