Aquest mes d´Agost hem tingut a Sant Pol de Mar el 48 è Trofeu Furest amb una participació de 37 patins, un fet insólit desde feia 9 anys. Tot això ha sigut possible per una aposta clara de la nova Junta del club a potenciar la vela i molt especialment els patins. En segon lloc, aquet petit exit no hagués sigut possible sense la implicació d´altres persones i molt especialment sense la participació dels patinaires, es un bon moment per donar les gràcies a tots els regatiste, que han fet possible aquest trofeu i molt especialment a tots aquells que us vareu desplaçar com la gent del Mar i Vent de Canet, Masnou, Pineda, Natació Barcelona,Badalona i Sitges.

Vull donar les gràcies també a la gent de l´ADIPAV, que en tot moment ens ajudat a donar una empenta al nostre projecte de potenciar la vela, i molt especialment al seu President Gerard Esteva.

Ja centrats en les jornades de regates a Sant Pol i ni ha una llegenda que diu que no fa gaire vent, doncs per ajundar-nos el dissabte varem tenir força cinc i amb raxes de sis, tant sols varen acabar la regata 8 regatistes, va ser un día de sensacions fortes i molt companyerisme en les ajudes de tasques de salvament de unes 15 volcades de patins.

El diumenge va ser un dia placit i un bon vent, varem tenir una regata de grans disputes en diferents trams . La jornada va acabar amb un arros i el repartiment de premis

Tením una gran il.lusió, l´aposta es clara i ferma. Ja estém pensant en el Furest 2.009 i rectificar aquells errors comessos enguany així com novetats per poguer sorpendre-us.

Gràcies a tots i a totes i aquells que no vareu poguer venir esteu convidats per l’any vinent.

Deja una respuesta