Tal i com es pot observar en el document adjunt, la web www.adipav.org experimenta un creixement espectacular i sense aparent aturada en quant a nombre de visites.

Des de que vàrem començar l´any amb una participació record de cara l´any passat amb mes de 3.000 visites mensuals, ens trobem que cada mes ha anat augmentant la xifra d´usuaris i visites fetes a la Web, fins arribar a les 6.396 visites del mes passat.

El fet que sigui una web molt activa, on cada dia pràcticament hi han noticies noves explicant la feina i activitats relacionades amb ADIPAV, ens converteix amb una de les webs de Vela més visitades de la xarxa.

Amb un any de vida que porta aquesta web, ja han entrat a la web 42.733 visites.

Crec que s´ha d´agrair per tant la feina que ha fet el responsable de la web Albert Batllerià, i tots els usuaris per fer la www.adipav.org un referent a la xarxa.

Gràcies,

ADIPAV

Deja una respuesta