Després de 5 setmanes de mal oratge, per fi ens ha donat permís per poder-ne fer dues mànegues consecutives, després dels dos enderreriments anterios. Hem tingut un día de sol esplèndid i la mar prou encalmada al Vela Devesa.

A més, la participació ha estat extraordinaria per nosaltres, els patinaires solitaris, conseguint l’assitència d’onze patins dels 17 de flota que en som 8 (60%).

Aquesta vegada, amb gomona, bolles i la guardia civil mirant-nós de reull, ferem un triàgle una mica desviat, per no envahir l’espai de l’escola de wind del Liceu, però meravellós perqué podiem vore les bolles i tot. Tot un luxe.

Així, amb un vent suau de 4 ó 5 nucs, que ens obligava al principi a contrapesar el sotavento, ens llançarem a la primera mànega amb la flota molt dispersa i un rere l’altre. El vent ha refrescat en la segón mànega, un bastó en aquest càs i ha alegrat la navegació fent-la una mica més tensa.

Les eixides s’han donat des de la platja fent cabrioles perqué sigueren el més correctes possibles, però ningú s’ha sorprés … perqué no podiem fer rés més. Reclamar a la fonda.

En quant a la classificació final, cal destacar l’encapçalada per l’Alfred amb dos primers (qué béstia!!!), seguit molt de prop pel Roberto, que ha fet dos segons i l’empat técnic de Juan Adreu i Gregor amb un 3-4 i 4-3. En quant els mangants d’aquestes coses tinguen preparada la taula de puntuació, vós la fem arrivar. Avançar que corren dos premis: als millors i als més regulars.

Hem comtat amb la participació del Goran Rolltner i Antonio l’Arrossero
tots dos am el seus respectius catamarans, que s’han sumat a la flota per donar més color
En definitiva ha estat tot un esdeveniment d’ambient mariner i tots estém molt contents i feliços. Com ja sospitavem, açó n’hi hà que repetir-ho a sovint.

Viçent Serena i Hostalet,
Cronista Major del Regne.

Podeu veure la classificació clicant aquest enllaç:

http://www.sevapav.org/

Deja una respuesta