XAVI ROCA i IÑIGO PUIG GUANYADORS DEL TROFEU COMODOR D’ALTAFULLA

Xavi Roca (Club de Mar de Sitges) i Iñigo Puig (Club Nàutic de Sitges) s’imposen en primera i segona categoria respectivament en el Trofeu Comodor organitzat pel Club Marítim d’Altafulla els dies 9-10 de juliol. Aquesta regata era la tercera del Circuit ADIPAV Catalunya i consolida als guanyadors en els primers llocs de la classificació general. S’han celebrat les 4 proves programades, amb 3 victòries del Xavi i una del Biel Rosiñol (Club Vela Platja Llarga, Tarragona). La flota de 30 embarcacions ha gaudit un temps esplèndid: dissabte vents del sud de 2 Bf; diumenge vents de llevant de 3/4 Bf.

 

La classificació general de primeres ha estat: Xavi Roca primer, Jesús Selma (Club Marítim Torredembarra) segon, i Biel Rosiñol tercer. En segones: Iñigo Puig primer, Josep Maria Arnau (Club Marítim Altafulla) segon, i Xavi Puig (Club Marítim Altafulla) tercer.

Cal destacar la professionalitat de l’equip tècnic encarregat, en Joan Carles i en Toni. Triangles perfectes, sortides perfectes, i de duració ideal per poder córrer les 2 proves diàries i poder dinar a una hora adequada. Amb aquesta capacitat tècnica, les infraestructures de que disposa el club, i tenint en compte l’èxit en l’organització del Campionat d’Espanya de l’any passat, la secretaria territorial no ha dubtat en proposar al Club Marítim d’Altafulla l’organització del Campionat de Catalunya del 2012.

 


ANUNCI

El Club Marítim d’Altafulla organitza el Trofeu COMODOR, puntuable pel circuit ADIPAV Catalunya.

S’adjunta INSTRUCCIONS i FULL D’INSCRIPCIÓ

Deja una respuesta