Adrià Gabarró, del Club Vela Sant Antoni, es va alçar amb el primer premi del Trofeu Guido Depoorter després d’una intensa jornada amb condicions climatològiques adverses.

El dia es va llevar amb molt poc vent, a penes uns 3 nusos. Conseqüentment es va suspendre el Freestyle previst per les 11:00 h ja que hi havia onades de pràcticament 2 metres que impedien la sortida.

A mesura que el matí va anar avançant es va arribar a uns 8 nusos d’intensitat de Garbí que van permetre que finalment la flota patinaire sortís a l’aigua a competir. Una rolada de vent va fer que el recorregut no fos el més òptim però es va decidir que no es canviava degut que la flota estava molt dispersa.

Finalment va esdevenir campió de l’única prova del Trofeo Guido Depoorter Adrià Gabarró, del Club Vela Sant Antoni, seguit molt de prop per Albert Batllerià (Milu), del CN Badalona, i de Joost Depoorter, del Club Vela Sant Antoni, i fill de Guido Depoorter.

Pel que fa a la segona categoria els classificats va ser els següents: En primera posició Gerard Delmàs, del CN Vilanova, seguit per Daniel Juscafresa, del Club Vela Sant Antoni, i Jacques Guibert Ecole de Voile Rochelaise.

Cal destacar la participació internacional de la que ha gaudit aquesta regata, així doncs hi havia participants provinents de França i Bèlgica que van vindre expressament per competir amb l’àmplia flota catalana.

Un cop finalitzada la prova tota la flota i els acompanyants van poder gaudir d’un boníssim dinar a l’Hotel Aubi de Sant Antoni, on alhora es va realitzar la corresponent entrega de premis.

Guido Depoorter, homenatjat en aquest Trofeu, va dedicar unes paraules a tots els reagatistes fent palès el seu fort sentiment de pertinença a la classe patinaire, i animant a tots els presents a seguir creant el caliu característic d’aquesta classe.

*A continuació adjuntem la classificació final.

Deja una respuesta