A les 6:30 d´ahir, al salo nàutic de Barcelona, a l´espai del mar es va presentar la proposta.

Va haver una participació d´unes 35 persones, i l´acte va constar d´un discurs del nostre President Gerard Esteva, ( el discurs esta escrit en els arxius adjunts ) i desprès es va obrir un torn obert de paraula en el qual es varen comentar uns quants temes, els mes destacats, son que es va proposar indemnitzar solipai com a constructor, idea que va ser rebatuda per varios assitents, també es va demanar que es fes un escrit a tots els associats explicant el perque d´aquesta proposta, cosa que va ser acceptada per la junta, i aquesta setmana escriurem i ho poblicare.

Destacar que aquesta proposta va acompanyada d´una declaració d´intencions, feta entre ADIPAV i Holland patines a vela, en la qual es reflexa el compromis que amb un màxim de DEU ANYS, ADIPAV serà la propietaria dels motllos, el know-how i la fabrica, també s´estableix un periode de negociació per tal d´arribar a tal objectiu. El president de l´ADIPAV i tota la junta directiva de l´ADIPAV queda a la disposició de tots els associats per tal d´aclarir la proposta que hem presentat.

ADIPAV

Deja una respuesta