Ahir dimecres dia 19 d´octubre, el nostre president Gerard Esteva, es va reunir amb el director del museu marítim de Barcelona, per tal de presentar la proposta programa conjunt.

Cal recordar que ADIPAV te firmat un conveni des del desembre de l´Any passat en el qual ambdues institucions es comprometien a col·laborar.

La proposta que ADIPAV ha presentat es troba ens els arxius adjunts.

La reunió va ser fructífera, i quasi tot el que nosaltres proposàvem va ser acceptat a excepció de que el poilavot baixes a València durant la Copa d´Espanya.

Es presenta doncs un bon curs de col·laboració amb MMB.

Hi haurà una regata amb nom Museu Marítim de Barcelona, que evidentment la nostre secretaria territorial i el club que nosaltres proposem han d´acceptar.

També tindrem el poilavot durant les competicions:

– Internacional ADIPAV Cup 8-10 de desembre 2006
– Campionat d´Espanya 7-12 d´agost 2006

Estarà a disposició dels acompanyants, i d’autoritats, així com també dels esponsors que puguin haver.

També es contempla com podeu veure, la possibilitat que el poilavot i algun altre embarcació ens acompanyin en la volta a l´illa de Menorca.
Cal tenir en compte que això de la volta a l´illa, es un projecte que estem treballant, però esperem que ho ponguem dur a terme. Mes endavant donarem mes informació al respecte.

També es proposa que hi hagi una exposició permanent sobre el patí i que es creí una comissió mixta entre ADIPAV i MMB, per tal de començar a fer un gran treball de recerca i poder tenir definitivament una historia del patí definida i estudiada.

Tornat a l´inici ADIPAV veu moltes possibilitats en aquesta col·laboració.

ADIPAV

Deja una respuesta