Jose Maria Ferrer «Androide» del Club Nàutic el Masnou guanya la regata Masnou, primera prova oficial del circuit Spain Tir.

Avui i just uns minuts abans que comences la gran tempesta, tan de pluja, com de vent, ha finalitzat la regata Masnou, patrocinada per ADIPAV SPAIN TIR en una quantitat de 500 euros.

Pel que fa a la regata, ahir, el regatista de Badalona Albert Batllerià va guanyar la primera prova, malgrat va ser protestat i desqualificat per Anna Pujol que va passar a liderar la regata.

Avui, i desprès que tothom complís amb posar la bandera al patí, hem sortit a mar, on s’ha hagut d´aplaçar la sortida per falta de vent, uns minuts desprès, ha pujat el vent, no gaire, (força 1-2) i s’ha pogut donar la sortida malgrat s’ha hagut d’escorçar per tems de seguretat ja que amenaçava aquesta tempesta que vènia de Barcelona.

Hi ha hagut una participació de quasi 40 personis, i ha sigut un real èxit per a ser la primera regata del *Circuit SPAIN TIR.

S’ha d’agrair la gran professionalitat de la Blanca Directora tècnica del club, també de la Carme a recepció, i de Fermin que ens va donar un cop de mà a cobrar targetes de classe i la inscripció.

Els Primers classificats de primera han sigut:

Jose Maria Ferrer

Guillermo Canyardo

Koki

Classificació regata Masnou

Deja una respuesta