Crònica dia 7 d´agost :
Vent 220 º, 11-14 nusos.
44 inscrits a la prova amb 9 primeres i 33 segones.
Inmillorables condicions per navegar, bon vent i mar plana, sortida puntual a les 15 h., sortida per estribor neta i sense OCS.
En primera categoria l´insigne patinaire del Club Nàutic Sant Pol, Xavier Carrasco, passa primer les tres primeres boies, però els contrincants apreten i finalment perd la primera i segona possició en favor d´en Jordi Bahr i en Xavi Roca respectivament, que el passen a pocs metres de l´arribada a la boia de cenyida.
En segona categoria, guanyador en Xavier Oliver del Club Mar i Vent, segon en Rafel Farres del CNSP, i tercer en Josep Mª Masriera del Club Mar i Vent.

Crònica dia 8 d´agost:

Vent 225º, 7-10 nusos.
Avui el vent ha ha anat de més a menys, i les 1,2 milles de cada boia al final s´han fet una mica llargs.
Sortida per estribor de tota la flota, els primers en virar per fer bordo per la platja, l´Anna Pujol, en Rafel Farres prenen avantatge, però a la primera boia passen primers un grup on es barregen patinaires de primera i segona categoria, al llarg l´Anna Pujol i en Kennet Perdigon volaven a tota velocitat i es separen de la resta de la flota. Les posicions al capdavant es consoliden amb l´Anna Pujol ( CN El Masnou) , En Ferran Gubern ( CN Badalona) i en José Felix (CN Barcelona) , la lluita entre el Ferran i l´Anna ha sigut titànica però l´Anna s´ha endut el gat a l´aigua, entrant tercer en José Felix, seguit d´en Xavi Roca i en Xavier Carrasco.
En segona categoria en Rafel Farres (CN S.Pol) ha defensat l´avantatge aconseguit durant la regata i a la darrera cenyida en Xavier Oliver (C Mar i Vent) ha intentat avançar-lo però no ha pogut fer res per atrapar-lo.
Menció especial per en Joan Comajuncosa, veterà patinaire i que en ha honorat amb la seva presència al nostres trofeu, assolint el primer lloc de veterans.

Imatges II trofeu Mar i Vent

Deja una respuesta