Aquest cap de setmana s´ha celebrat el la regata del 102 aniversari del Club Natació Barcelona. Aquest trofeu es caracteritza per rememorar les regates dels anys 70 al litoral barceloní. En Joan Comajuncosa va explicar durant l´aperitiu de lliurament de premis el funcionament de les competicions de l´època i un munt d´anècdotes relacionades.

Dissabte els participants varen completar 3 voltes d´un triàngle isòsceles rectangle de tamany considerable, com ens té acostumat l´equip d´en Reski. 2:30 de regata amb vents fluixos de Bf 1/2 SSE. Primer lloc per Anna Pujol, seguida de Lluís Izquierdo i Joan Comajuncosa.

Diumenge l´esperada balisa al vent que consisteix en fer una sortida de cenyida i més o menys als 50 minuts plantar la balisa a virar per tal que el tram duri una hora. Va caure el vent i el primer en passar-la, Xavi Roca, va necessitar 1:20. Estava amagada darrera un vaixell de càrrega d´aquells que treuen la respiració. Una hora més de popa fins a la linia d´arribada. Es va imposar un altre cop Anna Pujol, seguida de Xavi Roca i Josep Flaquer. Cal destacar la gesta de Manolo Amores que a mitja cenyida va creuar per davant de tota la flota. En Julián Castellà va apurar la bordada de mar durant 45´. La por a passar-se de llarg el va fer navegar més obert del compte, si no hagués coronat la cenyida en primer lloc i amb diferència.

La classificació final va quedar així: Anna Pujol, Xavi Roca i Josep Flaquer en primera categoria; Manolo Amores, Kenneth Perdigon i Juan Torres en segona.

Amb aquesta regata, puntuable pel circuit SPAIN-TIR, queda matemàticament guanyador del mateix en Xavi Roca, amb 3 primers i 2 segons. Ara bé, encara no estan decidides les 20 primeres posicions amb dret a equipament ADIPAV. O sigui que us esperem a Sant Antoni de Calonge (Trofeu Guido Depoorter, 12-13.DES).

S´adjunta classificació 102 Aniversari C.N.Barcelona

Deja una respuesta