El passat dimecres a les 7:30 de la tarde estava programada una reunió entre la secretaria Territorial de la FCV la sra. Maria Antonia Gonzales, i el nostre President Gerard Esteva a la seu de l´ADIPAV al Carrer Albareda.

La reunió va ser anul.lada ja que la secretaria no li semblava adecuada despres d´haver llegit la carta que el sr. Gerard Esteva havia escrit en contestació a la carta escrita des de la FCV.

La reunió per tan queda aplaçada, fins que la Secretaria Territorial ho trobi convenient.
Per part de l´ADIPAV i en boca del seu President, estarem sempre oberts a treballar pel patí i a parlar amb els representants de la classe a les respectives federacions, ja sigui la Catalana, la Belga, la Holandesa o la que sigui per tal de complir els nostres objectius que son, promocionar la classe, i sobretot deures als socis.

Deja una respuesta