Aquest any 2008 des de ADIPAV volem desitjar-vos un any ple d’èxits a tots els navegants i els “patinaires” en particular.

Podem dir que ja fa més d’un any que gaudim d’una veritable pau entre nosaltres.
El balanç del 2007 és molt positiu, gràcies als èxits aconseguits en premsa i a l’obtenció de patrocinis per a les nostres regates.

La llarga història de la classe, la seva personalitat i les seves particularitats fan que les regates de patí siguin les més nombroses en el món de la vela lleugera.

La confiança que ha dipositat en nosaltres SPAIN TIR i altres patrocinadors ha estat clau en l’èxit de la nostra gestió, sobretot en la capacitat econòmica per a portar a terme les nostres accions de promoció, desenvolupant així la repercussió de les nostres activitats en premsa.
Tot això ha fet del Patí a vela un referent indiscutible.

Aquest calendari mostra les regates que conformen el circuit SPAIN TIR, un circuit amb el qual pretenem ressaltar les regates més importants de la classe Patí i animar als nostres regatistas que participin en elles ja que conformen un nou concepte de participació anual en les activitats de la classe.
Els guanyadors seran distingits i premiats a la finalització d’aquest circuit. Les bases del premi s’editaran en www.adipav.org

Des de l’equip ADIPAV desitgem a tots un molt bon any 2008, que els vents bufin en la bona direcció, i que tots puguem navegar molt.

Gerard Esteva i Viladecans
President ADIPAV

PD: El calendari serà enviat al club a principis de gener

Deja una respuesta