Amb una participació de 14 patins (10 sèniors i 4 júniors) s’ha celebrat a aigües de Sitges el II Campionat del Món d´Escoring. En aquesta edició hem comptat també amb un temps excel•lent, malgrat que el vent ens ha abandonat abans d’acabar les proves. L’organització ha estat a càrrec del Club Nàutic de Sitges; la família Puig-Güell ha patrocinat el campionat; i aquest any s’ha comptat amb el suport de DESIGUAL i AEROLITE.

S’han proclamat campions del món en Berni i en Julian, o en Julian i en Berni, que han empatat a punts. En segon lloc en Victor Puig i en Xavi Roca, i tancant el podi teníem a Jordi Maré, Oriol Puig i Oriol Mahiques, que ha estat el primer júnior també. La primera fèmina ha estat Clàudia Puig.

Una novetat importat d’aquesta edició ha estat la celebració paral•lela del I Campionat de Món de Fotografia de campionats-mundials-d’escoring. Gràcies a un desplegament tecnològic sense precedents ha estat possible que la Pia Güell i la Karen Miyar preparessin com a trofeus del campionat les fotografies més espectaculars dels premiats. La setmana vinent publicarem totes les fotos i obrirem el procés de votació.

Les fotos que s’adjunten són:

1.- Reunió de patrons
2.- Un moment de la prova
3.- Iñigo Puig, ideòleg i creador del campionat
4.- Foto de família, amb samarreta de l’espònsor.

Deja una respuesta