La tercera jornada del Campionat d’Espanya de Patí a Vela que s’està desenvolupant a la platja Victoria de Cadis es va iniciar amb l’aplaçament de la primera prova per falta de vent. Per aquest motiu la categoria junior sortia al camp de regates a les 15:20 hores amb un vent suau de ponent de 7 nusos d’intensitat. La categoria senior, per la seva part, es llançava a la mar passades les 16:30 hores amb vent de ponent de 9 nusos d’intensitat.

Degut a les circumstàncies climatològiques el comitè de regates decidia situar la balisa a més distància per ampliar el recorregut i realitzar només una prova en aquesta categoria. Ramón Calero va liderar la màniga, seguit de ben a prop per Jose María Ferrer (CN Masnou), Marc Gratacós (CN Badalona) i Rafa Ruíz (Vistahermosa). Quan s’arribava a la recta final de la prova, Calero mantenia la seva primera plaça, mentre que rafa Ruíz aconseguia adelantar els seus rivals i entrar en tercera posició. En la general, Ramón Calero guanya avantatge al front de la classificació amb 5 punts, mentres que Marc Gratacós és segon amb 9 punts i Rafa Ruíz ascendeix a la tercera posició amb 12 punts.

Per una altra banda, avui a les 21:30 està previst el sopar oficial del Campionat. Per a l’ocasió, Mikel Elorza, gerent del Chiringuito de la Marea, patrocinador del esdeveniment, ha organitzat un “despeque” a la salina chiclanera La Pastorita. El peix es condimenta al moment i es cuina a la brasa, una delicia pel paladar dels convidats.

Deja una respuesta