Benvolgut soci,

Com bé saps, el passat 2 d’octubre es va arribar a l’acord de punt i final per normalitzar la situació de la nostra classe i desenvolupar un nou reglament que donés cabuda als patins de fusta i als patins de fibra. La coordinació de tots els implicats ha estat laboriosa, i els treballs de redactat i validació han estat també importants. Com a conseqüència d’això, a data d’avui no ha estat possible aconseguir que el nou reglament estigui aprovat, i per tant està sense efecte. La previsió és celebrar una assemblea extraordinària de l’ADIPAV el proper 6 de juliol per aprovar-lo, coincidint amb el campionat d’Europa al Club Marítim de Torredembarra.

La Junta Directiva de l’ADIPAV, amb el criteri principal de mantenir l’esperit del 2 d’octubre d’arribar a un acord definitiu, ha decidit permetre la participació dels patins de fibra construïts fins a la data que hagin corregit els defectes que els mantenien fora del reglament en vigor, i òbviament sense tenir en compte la limitació del material de construcció del citat reglament en favor de la fusta. El fabricant actual de patins de fibra –SOLIPAI- ha emès un certificat relacionant els patins que han corregit aquests defectes, i ha pagat les taxes corresponents al número de patí dins de l’associació per cada un d’ells.

És la nostra intenció que aquesta decisió sigui un gest més a favor de la normalització de la classe. Un gest que també has de valorar de manera positiva. Un gest que permetrà que els responsables de les federacions tinguin plena confiança en que hem arribat a un acord definitiu, i ratifiquin també el reglament que estem a punt d’aprovar com a associació.

Bon vent ! I bona sort !

Gerard Esteva i Viladecans
President ADIPAV

Deja una respuesta