Recordem que es bo fer la reserva amb temps, de moment per cadis tenim 3 patins reservats, en falten 7 i de júniors no en tenim cap!

Adjuntem les ofertes de transport.

Per anar a Càdiz el preu serà de 350 euros per persona.

Per anar a Bèlgica el preu serà de 435 euros per persona.

Ambdós transports, la càrrega i la descàrrega a BCN o club de Catalunya serà a càrrec de l´organització, pel que fa a la càrrega i la descàrrega del lloc de destí (cadiz o Bèlgica) cada patró haurà d´ajudar.

Per tal de reservar una plaça s´ha de fer l´ingrés al banc i enviar un e-mail a info@adipav.org especificant la persona i el patí així com el campionat.

El numero de compte que s´ha de fer l´ingrès es: 2013 0666 41 0200465631 Caixa Catalunya en l´assupmte cal possar el nom i el Cto, ja sigui el Esp o Europa.

Només es llogarà el camió si esta demanat per 10 persones en el cas del sènior, i 15 en el cas del júnior, per menys persones no es reservarà el camió.
Si no hi haguessin prous places llavors es tornarien els diners.

El patí júnior per anar a càdiz està subvencionat el 50 % d´un camió, es a dir els 15 júniors. El preu per aquets regatistes serà de 150 euros. (la fcv diu que se´n farà càrrec de l´import)sortin gratuit el camió dels júniors.

L´ordre de inscripció serà per email enviat a info@adipav.org.

ADIPAV

Deja una respuesta