El bon temps i el vent fresc ens han acompanyat en aquest primer cap de setmana del campionat de Catalunya al Club Nàutic del Masnou. L´organització de la regata està sent excel·lent.

DISSABTE 9.JUNY.
PRIMERA CATEGORIA – A la primera prova (Garbi – 3 Bf) s´imposa en Carles Crespo (Badalona) per davant de Lluis Izquierdo (Nàutic Sitges) i de Marc Gratacós (Badalona).
A la segona (Garbí – 4/5 Bf) guanya en Jaume Llobet (Mar Sitges) seguit de Quim Esteba (Tamariu) i Josep Mª Ferrer (Masnou).
SEGONA CATEGORIA – 2 primers de Kiko Igual (Masnou). Segons llocs per Berni (Nàutic Sitges) i Pablo Carmona (Castelldefels). Tercers per Guillermo Ferrer (Masnou) i Berni (Nàutic Sitges).

DIUMENGE 10.JUNY.
PRIMERA CATEGORIA – Quan tot apuntava a una calma «xixa» típica del Masnou es va aixecar un garbí tèrmic ben fresc que ben segur va arribar al 20 nusos abans de la sortida. Després va baixar a un 3/4 Bf durant la regata, per acabar en un justet 2 Bf tornant a la platja. L´Albert Batllerià (Badalona) es va situar al capdavant de la prova, i va saber mantenir el tipus davant el Jaume LLobet (Mar Sitges) i un Gerard Esteva (Mar Sitges) que va apostar decididament pel cantó de mar i cenyida rera cenyida anava esgarrapant posicions.
SEGONA CATEGORIA – Kiko Igual va fer un OCS, fet que va aprofitar en Berni (Nàutic Sitges) per fer primer, seguit de Pablo Carmona (Castelldefels) i de Guillermo Ferrer (Masnou).

LIDERS PROVISIONALS.
PRIMERA – Jaume Llobet (Mar Sitges) seguit de Lluís Izquierdo (Nàutic de Sitges) i Josep Mª Ferrer (Masnou)
SEGONA – Bernard Wunderlich (Nàutic Sitges) seguit de Pablo Carmona (Castelldefels) i Guillermo Ferrer (Masnou)

Crònica de Xangó.

Deja una respuesta