Malgrat el temps plujós d´aquest cap de setmana, i organitzat per el Club Nautic Sitges, s’han portat a terme les dues primeres jornades del Campionat de Catalunya de Patí a Vela, en categoría senior.

Amb quasi 80 embarcacions el dissabte es va realitzar la primera prova. Tot i que el dia va començar amb pluja, cap a les 15:00 i amb un vent de força 2 de llevant, que va anar rolant a xaloc, es va poder donar la sortida i els regatistes van poder acabar la prova ja amb sol i cel destepat.
En 1ª categoría la classificació la va encapçalar Quim Esteba del Club Nautic Tamariu seguit de Yannick Marquez i Xavi Roca, tots dos del Club Nautic Sitges. Pel que fa a la 2ª categoría el badaloní Peco Mulet va ser el primer classificat seguit de Gerard Delmàs del Club de Mar Vilanova, i Jose Ramón Ferré del Maritim de Cubelles.

Pel que fa a la prova del diumenge, la pluja i el mar han estat els protagonistes. Amb un llevant força 3, i amb unes condicions de visibilitat complicades per la pluja, els regatistes han fet la 2ª prova. Durant el recorregut el vent ha rolat i ha acabat de Garbí pujant clarament d’intensitat. Quim Esteba i Peco Mulet han tornat a encapçalar la prova. En 1ª categoria, el 2º classificat ha estat Jose Maria Ferrer, del Club Nautic Masnou seguit de Oriol Castellà, del Club Nautic Sitges. Pel que fa a la 2ª categoría, el 2º classificat ha estat Oriol Mahiques, del Club Nautic de Sitges, seguit de Guillermo Ferrer del Club Nàutic de Masnou.

La classificació general provisonal, després de les dues primeres proves es la següent:

1ª Categoría:
1r Quim Esteba – MERLOT
2n José Mª Ferrer – ANDROIDE
3r Albert Batllerià – MILÚ

2ª Categoría: (PROVISIONAL, pendent reconsideracions)
1r Peco Mulet – C.N. Badalona
2n Oriol Mahiques – ALF
3r José Ramón ferrer – MATRIX

Durant el proper cap de setmana es portaran a terme la resta de proves previstes del Campionat de Catalunya, així com el sopar de la regata, el dissabte al vespre, amb sorteig de regals per part dels patrocinadors.

Deja una respuesta