Aquest cap de setmana s´han fet les 3 primeres proves del campionat de Catalunya de Patí a Vela.

Dissabte es va gaudir d´un vent de garbí de 3-4 Bf. La prova dels primeres es va desenvolupar sense incidents i la va guanyar l´Uri amb una espectacular remuntada. En la prova dels segones va haver certa confusió en el pas de balises que va acabar amb una quinzena de desqualificats; el guanyador va estar en Biel Rosinyol.

Diumenge, amb una previsió del Windgurú de garbí 4 Bf, va començar amb vents fluixos que van girar del garbí fins el llevant. Va costar molt sortir de la platja per les onades i el trencant. Finalment, després d´esperar que s´establís el vent, es va procedir a donar la sortida de la primera prova del dia. Rolades importants van separar la flota de primeres en 2, i fins i tot alguns segones varen atrapar al segon grup. En primeres els guanyadors varen ser en Quim i en Crespo. En segones en Biel i l´Uri Mahiques.

Esperem que el proper cap de setmana el temps ens acompanyi.

Per cert, fantàstica organització del Club Nàutic de Castelldefels, que com en altres ocasions es bolca de ple amb recursos i persones per aconseguir un bon ambient de regata.

Deja una respuesta