Carles Crespo es proclama campió del Trofeu Blau, i Golthiealas Shuon queda primer en segona categoria

A les 15:00 hores d’avui, al Club Natació Badalona, ha finalitzat el Trofeu Blau després d’un cap de setmana de regata protagonitzat pel temps, poc favorable. Dels 18 inscrits, han sortit 16 tot i que 6 s’han vist obligats a retirar-se abans del final de la prova a causa del poc vent. De fet, aquesta manca de vent ha obligat també a reduir el recorregut de triangle olímpic i la regata ha estat més curta del previst.

A la regata de avui el guanyador a sigut Marc Gratacos. A la general s’ha produït un quàdruple empat a 8 punts en la primera posició, però el guanyador final ha estat Carles Crespo per aplicació de la normativa nàutica. Per darrera seu han quedat Joaquim Roig, Pau Gratacós, i Ramón Huertas en segona, tercera i cuarte posició respectivament. A la segona categoria, el vencedor ha estat l’alemany Golthiealas Shuon. Tots ells del Club Natació Badalona.

El temps no ha estat, però, un bon aliat aquest cap de setmana. Si ahir no va aparèixer el sol i el vent només va bufar lleument, avui el vent s’ha absentat totalment i el sol ha pegat fort. El clima ha forçat començar la segona prova del Trofeu Blau a les 13 hores i no a las 12:30 com estava previst, i alguns participants s’han anat retirant abans que finalitzés la regata por la falta de vent.

Malgrat tot, l’ambient viscut durant el cap de setmana ha estat excepcional i els premis atorgats por Perfumeries Blau han estat molt aplaudits.

Vejeu les fotos aquí.

Deja una respuesta