A les 12.45 hors sonava el senyal d’atenció al Club Natació Badalona, i a les 13.15 es donava inici a la primera prova del Trofeu Blau. La prova s’ha disputat amb normalitat, malgrat el poc vent i onades constants. El recorregut de la regata ha estat el triangle olímpic.

A les 3 de la tarda, després de quasi 2 hores de regata, arribava a la meta Carles Crespo, del Club Natació Badalona, i pocs minuts després ho feien el segon i tercer classificats, Joaquim Puig, també del Club Natació Badalona, i Ramon Huertas, del Club Nàutic Masnou.

A la sortida, un dels participants ha realitzat una sortida prematura, però la primera prova del Trofeu Blau ha transcorregut sense incidents. De les 18 embarcacions inscrites han participat un total de 16, tres de les quals s’han retirat abans que la regata acabés.

Les condicions meteorològiques no han acompanyat del tot, ja que el vent no era suficientment fort, hi havia un enorme banc de boira, i el sol ha brillat per la seva absència.

Demà hi haurà regata a la mateixa hora i al mateix lloc. El lliurament de premis, gentilesa de Perfumeries Blau, patrocinador del trofeu, es farà poc després de les 3 de la tarda.

Deja una respuesta