El Gran Premi Badalona de Patí de Vela, disputat durant el passat cap de setmana a les aigües davant del Club Natació Badalona, ha estat marcat pel vent fluix de Llevant de força 1-2.

El badaloní Albert Batllerià va dominar la primera prova de principi a fi, sense donar opció als seus rivals. Un grup de 4 regatistes més van destacar-se i es van disputar les següents posicions, finalitzant segon en Carles Crespo i tercer en Ferran Gubern.

La prova de diumenge va ser molt disputada. En Marc Gratacòs i l’Albert Batllerià es van intercanviar el lideratge de la prova. Finalment però, la prova es va decidir a la mateixa línia d’arribada, on Carles Crespo superava en Marc Gratacòs a l’últim instant.

El primer lloc de Crespo en la segona prova li donava la victoria final per davant de l’Albert Batllerià i d’en Marc Gratacòs.*

Classificació final:
1- Carles Crespo (CN Badalona); 2-Albert Batllerià (CN Badalona); 3-Marc Gratacòs (CN Badalona).

Adjuntem classificacions.

Deja una respuesta