Durant el cap de setmana 24, 25 i 26 d´agost s´acceptaran patins a les instalacions del Club deixats a la sorra, amb la funda plegada, desarbolats i amb tots el stais recollits no es carregarà cap patí que arribi més tard de les 12:00h del dia 27 d´agost.

Pel que fa a la descarrega, el patinaire es trobarà la seva embarcació al mateix lloc, i mateixes condicions de com el deixi abans de la càrrega i la seva recollida s´haura de fer desde el dia 3 fins al dia 9 de setembre, de 9 del matí a 20h, en cas del no compliment d´aquests terminis, l´embarcació serà dipositada a la varada municipal.

El Club Marítim Torredembarra no es farà responsable de qualsevol dany sofert a l´embarcació per la seva manipulació en la càrrega i descàrrega.

El Club Marítim de Torredembarra serà riguros en el cumpliment d´aquestes normatives.

Club Marítim Torredembarra

Deja una respuesta